about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

GCHQ: ردیابی مجرمان غیر ممکن شده است

به گزارش خبرگزاری گاردین، افشاگری‌های ادوارد اسنودن تا حدی به مجرمان کمک کرده است که در پاره‌ای از مواقع ماموران اطلاعاتی و امنیتی ترجیح می‌دهند از ردیابی آنها دست بردارند، چرا که به راحتی ناپدید می‌شوند. قاچاقچیان مواد مخدر، جنایتکاران دخیل در قاچاق انسان و حتی پول شویی و کلاهبرداری، از جمله گروه‌های جایی هستند که گاردین به آنها اشاره کرده است.

از زمانی که تغییرات عمده ای در روش‌های نظارتی به وجود آمده است،  GCHQمصمم است تا در مبارزه با فعالیت های جنایی گام بردارد.

گاردین در ادامه گزارش خود بیان می‌کند در حالی که افشاگری‌های ادوارد اسنودن یک تهدید عمده برای فعالیت‌های اطلاعاتی به حساب می‌آید، اما امروزه، حتی شرکت‌های مخابراتی حاضر نیستند تا در ردیابی مجرمان، مانند قاچاقچیان مواد مخدر، با GCHQ همکاری کنند.

جرایم سازمان یافته در بریتانیا، هزینه‌ای معادل 24 میلیارد پوند را در سال گذشته برای این کشور به ارمغان آورد و در همین ارتباط مدیر کل MI5 ادعا می‌کند که اسنودن با افشاگری‌های خود علیه سازمان‌های جاسوسی، هدیه بزرگی به تروریست‌ها داده و با این کار خود بریتانیا را بیشتر در معرض سوء استفاده مجرمان قرار داده است.

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.