about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اگر حاکمیت بخواهد اقدامی انجام دهد، می‌تواند تا حدودی وارد عمل شود اما در حوزه اقتصاد این موضوع، در دنیا نیز ناکامی‌هایی وجود دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , دبیر پیشین شورای عالی فضای مجازی معتقد است می‌توان در زمینه فیلترشکن‌ها با مافیاهایی که در این مسیر کسب درآمد می‌کنند، برخورد کرد؛اما واقعیت این است که نتایج درخشانی حاصل نخواهد شد چراکه دور زدن فیلتر کار پیچیده‌ای نیست و در کشوری که چند میلیون نفر متخصص رشته‌های آی‌تی وجود دارد، افراد بسیاری می‌توانند این تدابیر را اجرا کنند.

سید ابوالحسن فیروزآبادی- دبیر پیشین شورای عالی فضای مجازی در مصاحبه با ایسنا، در پاسخ به این سوال که آیا در زمینه استفاده از فیلترشکن امکان اعمال قانون یا جرم‌انگاری وجود دارد، اظهار کرد: اگر حاکمیت بخواهد اقدامی انجام دهد، می‌تواند تا حدودی وارد عمل شود اما در حوزه اقتصاد این موضوع، در دنیا نیز ناکامی‌هایی وجود دارد.

وی افزود: در حوزه فیلترشکن‌ها نیز می‌توان اقداماتی انجام داد و با مافیاها، گروه‌ها، سازمان‌ها یا شرکت‌هایی که در این مسیر کسب درآمد می‌کنند برخورد کرد اما واقعیت این است که نتایج درخشانی حاصل نخواهد شد چراکه فیلترشکن کار سخت و پیچیده‌ای نیست و در کشوری که چند میلیون نفر متخصص یا تحصیل‌کرده در رشته‌های آی‌تی وجود دارد، بسیاری می‌توانند این تدابیر را اجرا کنند. شخصاً ندیده‌ام که دولت یا بخشی از دولت از فیلتر به خاطر درآمد آن حمایت کند.

موضوع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.