about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا پیشنهاد کرده که جهت جلوگیری از انحصارطلبی‌های شرکت گوگل، اندروید، کروم و پلی استور فروخته شده و از گوگل جدا شوند!

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در پی حکم دادگاهی در آمریکا مبنی بر انحصاری بودن گوگل، وزارت دادگستری ایالات متحده طرح‌هایی برای مقابله با این شرکت ارائه کرده است. این طرح‌ها شامل تغییرات اساسی در نحوه فعالیت گوگل و حتی ممکن است به جدایی بخش‌هایی از این غول فناوری منجر شود.

وکلای دولت در یک پرونده جدید، راهکارهای مختلفی را برای مقابله با رفتار انحصاری گوگل پیشنهاد کرده‌اند. این راهکارها به دو دسته اصلی تغییرات رفتاری و تغییرات ساختاری تقسیم می‌شوند. تغییرات رفتاری به معنای اعمال محدودیت‌هایی بر رفتار گوگل و نظارت روی فعالیت‌های این شرکت است، در حالی که تغییرات ساختاری شامل فروش و جدا شدن بخش‌هایی از کسب‌وکار گوگل مانند کروم، اندروید یا گوگل پلی است.

وزارت دادگستری آمریکا: گوگل می‌خواهد کل اینترنت را به انحصار خود درآورد

یکی از اصلی‌ترین مشکلاتی که وزارت دادگستری به آن اشاره کرده، کنترل گوگل بر توزیع جستجو است. گوگل با پرداخت مبالغ هنگفت به شرکت‌هایی مانند اپل، موفق شده است تا موتور جستجوی خود را به عنوان گزینه پیش‌فرض در دستگاه‌های این شرکت‌ها قرار دهد. این امر باعث شده است که رقبای گوگل نتوانند به راحتی وارد بازار شوند.

وزارت دادگستری همچنین معتقد است که گوگل از محصولات خود مانند کروم، اندروید و گوگل پلی برای تقویت موقعیت خود در بازار جستجو استفاده می‌کند. به عبارت دیگر، گوگل از این محصولات برای هدایت کاربران به سمت موتور جستجوی خود بهره می‌برد و به این ترتیب به رقبای خود اجازه نمی‌دهد تا رشد کنند.

علاوه بر تغییرات ساختاری و رفتاری، وزارت دادگستری همچنین پیشنهاد کرده است که گوگل باید کمپین‌های آگاهی‌بخشی را برای کاربران برگزار کند تا آنها بتوانند موتور جستجوی مورد نظر خود را به صورت آگاهانه انتخاب کنند.

گوگل در پاسخ به این اتهامات، ادعا کرده است که طرح‌های پیشنهادی وزارت دادگستری فراتر از محدوده قانونی است و جدا سازی بخش‌هایی مانند کروم و اندروید به ضرر کاربران خواهد بود. گوگل همچنین مدعی است که این دو محصول نقش مهمی در گسترش دسترسی به اینترنت ایفا می‌کنند و جدایی آنها می‌تواند به اینترنت آسیب برساند.

با این حال، وزارت دادگستری بر این باور است که اقدامات انحصاری گوگل به رقابت در بازار جستجو آسیب رسانده است و برای حفظ رقابت سالم، تغییرات اساسی در نحوه فعالیت گوگل ضروری است. نتیجه نهایی این پرونده می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر آینده گوگل و صنعت فناوری داشته باشد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.