about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کمیسیون تجارت فدرال آمریکا مدعی شد کاربران آمریکایی شبکه های اجتماعی در سال 2021 به طور قابل توجهی مورد هدف کلاهبردارن قرار گرفته اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کمیسیون تجارت فدرال آمریکا مدعی شد طبق گزارشات به دست رسیده در سال 2021 مردم آمریکا به صورت فزاینده ای در شبکه های اجتماعی مورد هدف کلاهبرداران قرار گرفته اند.

طبق گفته این کمیسیون، بیش از 95 هزار مشتری آمریکایی مدعی از دست دادن تقریبا 770 میلیون دلار در کلاهبرداری های صورت گرفته در پلتفرم های شبکه اجتماعی شدند. 

این میزان تقریبا یک چهارم تمام پول های از دست رفته گزارش شده در سال 2021 است. (دو برابر سال 2020)

ظاهرا شبکه های اجتماعی بیش از هر روش دیگری برای کلاهبرداران سودآور بوده است. 

سود آورترین کلاهبرداری شبکه اجتماعی برای مجرمین در سال 2021 تبلیغ فرصت های سرمایه گذاری جعلی بود که بیش از نیمی از گزارشات سال 2021 را به خود اختصاص داده است. به عبارتی دیگر کاربران به امید به دست آوردن یک سرمایه بزرگ، پول و ارزهای دیجیتال خود را از دست دادند. 

کلاهبرداری عاشقانه نیز در رده دوم این فهرست قرار دارد. کلاهبرداری از طریق خریدهای آنلاین نیز بخش عظیمی از گزارشات کلاهبرداری سال 2021 را به خود اختصاص داده است. در 70 درصد این موارد کاربران پس از دیدن تبلیغات، سفارشات خود را ثبت می کردند اما در نهایت هیچ محصولی به دست آن ها نمی رسید. 

طبق گزارشات، محبوب ترین پلتفرم ها در میان کلاهبردارن، فیسبوک و اینستاگرام بودند. 

با این چند راهکار می توان تا حدودی از این کلاهبرداری ها جلوگیری کرد:

  • مشاهده پست ها و اطلاعات خود در شبکه اجتماعی را محدود کنید
  • برخی از پلتفرم ها به شما این اجازه را می هند تا از دیدن تبلیغات هدف صرف نظر کنید
  • در صورت دریافت پیام درخواست پول از سوی دوستانتان، به او زنگ بزنید چون ممکن است حسابش هک شده باشد
  • درخواست دوستی و روابط عاشقانه در شبکه های اجتماعی را رد کنید و به افراد غریبه پول واریز نکنید
  • قبل از خرید، نام شرکت را با افزودن کلمه کلاهبرداری یا شکایت در اینترنت سرچ کنید

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.