about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سازمان نوآوری و آژانس فضایی رژیم صهیونیستی طرح آزمایشگاه فضایی ملی را آغاز کردند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ رژیم صهیونیستی ادعا کرد که با یک حرکت جدید در بخش فناوری فضایی، اهداف بلندی را دنبال می‌کند: سازمان نوآوری و آژانس فضایی اسرائیل از آغاز فراخوان عمومی برای ارائه پیشنهادات جهت ایجاد یا در دسترس قرار دادن یک آزمایشگاه ملی برای پرتاب فناوری‌های فضایی خبر داده‌اند. این ابتکار به گونه‌ای طراحی شده که زمینه را برای شرکت‌های اسرائیلی فراهم و این دولت را به عنوان یک بازیگر پیشرو در عرصه فضایی جهانی که به سرعت در حال تحول است، معرفی کند.

این آزمایشگاه جدید که با سرمایه‌گذاری دولتی تا سقف ۴۰ میلیون شِکِل تأسیس خواهد شد، برای اولین بار خدمات جامعی، از توسعه، طراحی و ادغام محموله‌های اختصاصی تا پرتاب آنها به فضا و تجزیه و تحلیل داده‌های جمع‌آوری‌شده، را زیر یک سقف ارائه خواهد داد. این امر شرکت‌های اسرائیلی، چه بزرگ و چه کوچک، را قادر می‌سازد تا قابلیت‌های خود را در شرایط واقعی فضا با حداقل 35 درصد تخفیف در قیمت‌های پرتاب بازار نشان دهند.

علاوه بر خدمات پرتاب، انتظار می‌رود این آزمایشگاه یک اکوسیستم کامل را پرورش دهد که شامل مشارکت‌های استراتژیک، پشتیبانی نظارتی، ادغام آزمایش‌ها در ایستگاه فضایی بین‌المللی و ارتقای همکاری با مؤسسات تحقیقاتی باشد. طرح ابتکاری فوق همچنین توسط انجمن ملی زیرساخت‌های تحقیقاتی (TELEM) به عنوان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تقویت محیط نوآوری اسرائیل پشتیبانی می‌شود.

فراخوان طرح‌ها برای شرکت‌ها و گروه‌های کاربری علاقه‌مند به شرکت در این پروژه، با مهلت ارسال تا ۱۷ سپتامبر ۲۰۲۵، آزاد است. این می‌تواند گامی متحول‌کننده برای صنعت فضایی محلی باشد و به طور بالقوه اسرائیل را قادر می‌سازد تا به معنای واقعی کلمه و به صورت مجازی، عرصه جدیدی را درنوردد.
 

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.