about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

شرکت اپل از فناوری هوش مصنوعی شرکت آرم برای مدل های جدید گوشی آیفون استفاده خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت اپل، جدیدترین محصول تلفن همراه خود را با تراشهA18 که با استفاده از شرکت سافت بانک (SoftBank) توسعه یافته است، رونمایی خواهد کرد.

اپل قرار است نمایشگاه پاییزی خود را در تاریخ 9 سپتامبر در مقر اصلی خود در کوپرتینو کالیفرنیا برگزار کند و احتمالاً از سری آیفون های جدید و به روز رسانی های دستگاه ها و برنامه های دیگر رونمایی خواهد کرد.

اپل در سپتامبر سال گذشته قراردادی را با شرکت آرم (Arm) به منظور تقویت فناوری تراشه تا سال 2040  امضا کرد .

شرکت آرم (Arm) در ماه جولای گفته بود که تراشه V9 این شرکت 50 درصد از درآمد گوشی های هوشمند را تشکیل می دهد.

شرکت آرم (Arm) مالکیت معنوی معماری محاسباتی اکثر گوشی‌های هوشمند جهان را دارا می باشد که مجوز آن را به اپل و بسیاری از شرکت های دیگر می‌دهد.

اپل از فناوری شرکت آرم (Arm) در فرآیند طراحی تراشه های سفارشی خود برای آیفون، آی پد و مک استفاده می کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.