about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

F8 2017؛ تبدیل افکار به متن

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت فیس‌بوک در زمان برگزاری اجلاس اف 8 2017 (F8 2017)، دستاوردهای متنوعی را در زمینه‌ی واقعیت افزوده و واقعیت مجازی معرفی کرد. ریجیتا دوگان (Regina Dugan)، مدیر ساختمان 8 این شرکت (Building 8) در زمان برگزاری نشست موردنظر با بیان سؤال «چه اتفاقی رخ می‌دهد اگر بتوانید با ذهن خود تایپ کنید؟» از رابط کاربری جدیدی رونمایی کرد که امکان تایپ کردن با کمک امواج مغزی را فراهم می‌کند.

دوگان توضیح داد فناوری آن‌ها عملکردی به‌سادگی خواندن پاسخ‌های بله-خیر از روی امواج مغزی دارد و همین موضوع آینده‌ی برقراری ارتباط با ابزارهای مختلف را متحول خواهد کرد.

دوگان دستاورد فیس‌بوک را «ماوس ذهنی برای واقعیت افزوده» (brain mouse for AR) نامید و آن را راهی ایده‌آل برای دریافت سیگنال‌های عصبی و فعالیت در واقعیت افزوده می‌داند، بدون اینکه به تکان دادن دست و بدن یا ابزاری برای شناسایی حرکت نیاز باشد. برای نمونه می‌توان به هدست هولولنز اشاره کرد که حسگرهایی برای ردیایی حرکت دست کاربر در آن تعبیه شده است.

فیس‌بوک توضیح داد از ماوس ذهنی می‌توان برای مقاصد آموزشی استفاده کرد. همچنین افرادی که دارای ناتوانی شدید در سخن گفتن هستند نیز قابلیت بهره‌مندی از آن را خواهند داشت.

دوگان با توجه به اینکه هم‌اکنون افراد بسیاری نسبت به مسئله‌ی نقض حریم خصوصی نگران هستند، تأکید کرد خواندن امواج مغزی توسط دستاورد آن‌ها به معنی نقض حریم خصوصی نیست.

 

دوگان گفت: «فناوری ماوس ذهنی تنها کلماتی را که شما در همین لحظه تصمیم به گفتن آن گرفته و به بخش گفتار ذهن ارسال کرده‌اید را رمزگشایی می‌کند. این‌گونه تصور کنید که شما تعدادی عکس در اختیار داشته و قصد دارید تعدادی از آن‌ها را به اشتراک بگذارید. به همین صورت شما دارای افکار بسیاری هستید که تنها تعداد کمی از آن‌ها را بیان می‌کنید.»

مدیر ساختمان هشتم توضیح داد هم‌اکنون محققان دانشگاه استنفورد موفق به ساخت سامانه‌ای شده‌اند که اجازه‌ی می‌دهد بیماری در یک دقیقه، 8 کلمه را با کمک امواج ذهنی خود بنویسد؛ اما آن‌ها در نظر دارند به هدف 100 کلمه در دقیقه دست پیدا کنند که بیش از 10 برابر سریع‌تر از استنفورد و 5 برابر بهتر از میانگین سرعت تایپ با تلفن هوشمند است.

مقامات فیس‌بوک اشاره کردند آن‌ها قصد ندارند تراشه‌ای را درون جمجمه‌ی کاربر کار بگذارند تا میل به استفاده از آن در آینده وجود داشته و فراگیر شود.

دوگان ادامه داد: «ما فکر می‌کنیم تصویربرداری نوری (optical imaging) بهترین گزینه برای شروع کار باشد.»

وی افزود: «استفاده از تصویربرداری عصبی (Neural Imaging) احتمالاً تنها رویکرد غیرتهاجمی برای خواندن فعالیت‌های عصبی و انتقال آن به ورودی‌های الکترونیکی ابزارهای مختلف است.»

البته وی اشاره کرد ممکن است بتوان کلاهی خاص برای قرار گرفتن روی سر تولید کرد؛ اما فناوری یاد شده هنوز وجود خارجی نداشته و زمان زیادی برای ساخت آن مورد نیاز است.

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/07/16 - 12:46- هوش مصنوعي

راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی هوش مصنوعی در ۳۳ دانشگاه کره جنوبی

کره جنوبی برنامه‌های آموزشی هوش مصنوعی را در ۳۳ دانشگاه راه‌اندازی می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1405/07/16 - 12:20- اروپا

سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایتالیایی در زمینه احداث ۱۳ مرکز داده

شرکت‌های ایتالیایی قصد دارند بیش از یک میلیارد یورو در زمینه احداث ۱۳ مرکز داده در ایتالیا سرمایه‌گذاری کنند.

هدف‌گذاری
1405/07/16 - 12:14- سایرفناوری ها

هدف‌گذاری هند برای دستیابی به یک میلیارد کاربر 5G تا سال ۲۰۳۰

وزیر ارتباطات هند اعلام کرد که این کشور قصد دارد کاربران 5G را تا سال ۲۰۳۰ از 550 میلیون نفر به یک میلیارد کاربر برساند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.