about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کاخ سفید اعلام کرد که به آژانس‌های فدرال دستور داده است تا استراتژی‌هایی را برای گسترش استفاده دولت از هوش مصنوعی توسعه دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، کاخ سفید اعلام کرد که به آژانس‌های فدرال دستور داده است تا افسران ارشد هوش مصنوعی را معرفی کنند و استراتژی‌هایی را برای گسترش استفاده دولت از هوش مصنوعی توسعه دهند.

کاخ سفید همچنین دستورات دوران جو بایدن را که برای اعمال تدابیر امنیتی بر فناوری هوش مصنوعی بود را لغو کرد.

دفتر مدیریت و بودجه ایالات متحده به سازمان‌های دولتی دستور داد تا شیوه‌های مدیریت حداقل ریسک را برای استفاده‌ از هوش مصنوعی، اجرا و در ماه‌های آینده یک سیاست هوش مصنوعی مولد ایجاد کنند.

در دستور دفتر مدیریت و بودجه ایالات متحده آمده است: 

سازمان‌ها باید رویکردی روبه‌جلو و طرف‌دار نوآوری اتخاذ و از فناوری هوش مصنوعی برای کمک به شکل‌دهی آینده عملیات دولتی استفاده کنند.

دفتر مدیریت و بودجه ایالات متحده به آژانس‌ها دستور داد تا ظرف شش ماه یک استراتژی هوش مصنوعی برای شناسایی و حذف موانع استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی و دستیابی به پیشرفت‌هایی در سطح سازمانی ایجاد کنند.

کاخ سفید اعلام کرد دیگر محدودیت‌های دیوان‌سالاری غیرضروری برای استفاده از هوش مصنوعی آمریکایی در قوه مجریه اعمال نخواهد کرد.

در یک دستورالعمل جداگانه آمده است که کاخ سفید می‌خواهد هوش مصنوعی کارآمد را در دولت پایه‌گذاری کند و به آژانس‌ها دستور داد تا بر توسعه همکاری تمرکز کنند.

طبق این دستورالعمل، آژانس‌ها باید استفاده از هوش مصنوعی ساخت آمریکا را به حداکثر برسانند.

منبع:

تازه ترین ها
تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

شناسایی
1405/08/02 - 14:26- اروپا

شناسایی قربانیان احتمالی قاچاق انسان در فضای آنلاین

بازرسان یوروپل ۵۱ قربانی احتمالی قاچاق انسان را در فضای آنلاین شناسایی کردند.