about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

آژانس‌های اجرای قانون در هفت کشور آفریقایی بیش از ۳۰۰ مظنون به جرایم سایبری را که در کلاهبرداری‌های مربوط به بانکداری موبایلی، سرمایه‌گذاری و اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی دست داشتند، دستگیر کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، اینترپل روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای این خبر را اعلام کرد.

در این عملیات بین‌المللی که از نوامبر گذشته تا فوریه ادامه داشت، مقامات کشورهای بنین، ساحل عاج، نیجریه، رواندا، آفریقای جنوبی، توگو و زامبیا شبکه‌های مجرمانه فرامرزی را کشف کردند که بیش از ۵ هزار قربانی را فریب داده بودند.

تنها در نیجریه، ۱۳۰ نفر از جمله ۱۱۳ تبعه خارجی به دلیل مشارکت در کلاهبرداری‌هایی مانند قمار آنلاین و طرح‌های سرمایه‌گذاری جعلی بازداشت شدند.

این افراد اغلب از دارایی‌های دیجیتال برای پنهان کردن عواید غیرقانونی خود استفاده می‌کردند و از افراد مختلف در کشورهای متعدد برای اجرای این کلاهبرداری‌ها در زبان‌های مختلف بهره می‌بردند.

مقامات نیجریه اعلام کردند که برخی از این مظنونان ممکن است قربانیان قاچاق انسان باشند که به اجبار در این جرایم مشارکت کرده‌اند.

در آفریقای جنوبی، مقامات ۴۰ نفر را در ارتباط با یک عملیات پیچیده کلاهبرداری سیم‌باکس (SIM Box) دستگیر کردند.

این کلاهبرداری تماس‌های بین‌المللی را به‌عنوان تماس‌های محلی بازمسیر می‌کند و اغلب در حملات گسترده فیشینگ پیامکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در زامبیا، ۱۴ عضو یک باند جنایی به دلیل هک کردن تلفن‌های قربانیان از طریق لینک‌های مخرب دستگیر شدند.

این لینک‌ها پس از کلیک، به هکرها امکان دسترسی به دستگاه قربانی و اطلاعات حساس بانکی را می‌دادند.

در جریان جستجوهای انجام‌شده در کشورهای مختلف، مقامات تجهیزات و اموال مظنونان، از جمله خودروها، خانه‌ها و زمین‌ها را ضبط کردند.

به گفته اینترپل، این عملیات با حمایت شرکت‌های خصوصی از جمله گروه آی بی (Group-IB)، کسپرسکی (Kaspersky) و ترند میکرو (Trend Micro) انجام شد.

در بیانیه‌ای جداگانه در روز دوشنبه، شرکت امنیت سایبری روسی کسپرسکی اعلام کرد که با تحلیل نمونه‌های بدافزارهای هدفمند در کشورهای آفریقایی و به اشتراک‌گذاری داده‌های زیرساخت مرتبط، به نیروهای اجرای قانون کمک کرده است.

تحقیقات پیشین نشان داده بود که در سال ۲۰۲۳، منطقه آفریقا بالاترین تعداد حملات سایبری هفتگی به سازمان‌ها را داشت.

از جمله حوادث اخیر، حمله به سازمان هواشناسی آفریقای جنوبی (SAWS) بود که خدمات حیاتی مورد استفاده شرکت‌های هواپیمایی، کشاورزان و سایر ذینفعان را مختل کرد.

آفریقای جنوبی همچنین با موجی از حملات باج‌افزاری علیه نهادهای عمومی خود مواجه شده است، از جمله حملاتی که به سرویس آزمایشگاهی ملی، وزارت دفاع و بانک توسعه این کشور آسیب رسانده‌اند.

 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.