about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی کمتر از یک درصد از کل اطلاعات دروغین ایام انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و انتخابات مشابه سال 2024 را در جهان به خود اختصاص داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، بر اساس تحلیل جدید متا، محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی نقش بسیار کمتری نسبت به آنچه تصور می‌رفت در جهت انتشار اطلاعات نادرست انتخاباتی در جهان نسبت به آنچه بسیاری از مقامات و محققان از آن می‌ترسیدند، ایفا کرد.بررسی‌های متا در مورد انتخابات برگزار شده در سال 2024 در نقاط مختلف دنیا نشان می‌دهد محتوای هوش مصنوعی تنها بخش ناچیزی از اطلاعات نادرست مربوط به این انتخابات را تشکیل می‌دهد.این شرکت در یک پست وبلاگی با اشاره به انتخابات‌های مذکور تصریح کرده: در انتخابات‌های سال 2024، محتوای هوش مصنوعی مرتبط با انتخابات، سیاست و موضوعات اجتماعی کمتر از 1 درصد از تمام اطلاعات غلط بررسی شده را به خود اختصاص داد. این بررسی بر روی کشورهای ایالات متحده، بریتانیا، بنگلادش، اندونزی، هند، پاکستان، فرانسه، آفریقای جنوبی، مکزیک و برزیل و همچنین انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا انجام شده است.این به‌روزرسانی پس از آن صورت می گیرد که بسیاری از مقامات دولتی و محققان ماه‌ها هشدار دادند که مدل های هوش مصنوعی می‌توانند در زمینه افزایش انتشار اطلاعات غلط انتخاباتی نقش مخربی ایفا کنند. در سال 2024 بیش از 2 میلیارد نفر در سراسر جهان به پای صندوق های رای رفتند. اما به گفته نیک کلگ، رئیس امور جهانی متا، این ترس ها تا حد زیادی واقعیت نداشت.

وی افزود: مردم به شدت نگران تأثیر بالقوه‌ هوش مصنوعی بر انتخابات آتی هستند، و انواع هشدارها در مورد خطرات احتمالی مانند جعل عمیق گسترده و نشر اطلاعات نادرست با سواستفاده از هوش مصنوعی صادر شد. با توجه به بررسی‌های ما این خطرات به شکل قابل توجهی تحقق نیافته‌اند و هر گونه تأثیری از این دست کم و محدود بوده است. وی خاطرنشان کرد تولیدکننده تصویر هوش مصنوعی متا، 590000 درخواست برای ایجاد تصاویر دونالد ترامپ، جو بایدن، کامالا هریس، جی دی ونس و تیم والز را در یک ماه منتهی به روز انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده مسدود کرد.÷

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
راهبرد
1405/06/19 - 12:46- آمریکا

راهبرد جدید اف‌بی‌آی برای مقابله با تهدیدات سایبری

اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) روز چهارشنبه برای نخستین‌بار راهبرد عمومی و رسمی خود در حوزه امنیت سایبری را منتشر کرد.

سرقت
1405/06/19 - 12:41- جرم سایبری

سرقت اطلاعات میلیون‌ها بیمار در حمله سایبری به شرکت پرونده‌های پزشکی

شرکت ورادیگم، فعال در حوزه سامانه‌های پرونده الکترونیکی سلامت، اعلام کرد هکرها با نفوذ به سامانه یکی از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات این مجموعه، به اطلاعات شخصی برخی مشتریان و بیماران دسترسی پیدا کرده‌اند.

جریمه
1405/06/19 - 12:35- جرم سایبری

جریمه ۳۵ میلیون دلاری گرایندر

اپلیکیشن دوست‌یابی گرایندر با پرداخت ۲۶ میلیون پوند، معادل حدود ۳۵.۲ میلیون دلار موافقت کرده است تا به شکایت گروهی در انگلیس درباره افشای اطلاعات حساس کاربران، از جمله وضعیت اچ‌آی‌وی، پایان دهد.