about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

Drupal 7؛ ساختار طراحی آسیب‌پذیر

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ راه‌اندازی دروپال برای SQL Server و SQL Azurs یک ماژول است که دارای آسیب‌پذیری SQL Injection است.
اطلاعات کاراکترهای مشخص رابط برنامه‌نویسی نرم‌افزار دروپال به درستی در دسترس قرار نمی‌گیرد. یک کاربر مخرب ممکن است با جستجوی اجمالی به اطلاعات کاربردی دست پیدا کند.
تنها وب‌گاه‌هایی که از ماژول عملیاتی db_like استفاده می‌کنند ممکن است توسط این عملکرد تأثیرپذیر باشند.
شناسه‌یCVE-2015-7876 به این آسیب‌پذیری اختصاص داده‌شده است.
ID: DRUPAL-SA-CONTRIB-2015-148
این آسیب‌پذیری در تاریخ 16 سپتامبر 2015 ارائه‌شده است.
محصولات آسیب‌پذیر
•    از نسخه‌های آسیب‌پذیر ماژول (SQL Server و SQL Azure) برای دروپال 7 می‌توان به نسخه.x-1.x7 و نسخه‌های پیشین از 7.x-1.4 اشاره کرد.
 هسته دروپال تحت تأثیر آسیب‌پذیری قرار نمی‌گیرد. اگر از ماژول‌های (Server SQL وSQL Azure) استفاده نمی‌کنید. چیزی نیست که به آن نیاز دارید.

راه‌کار برطرف کردن این آسیب‌پذیری
•    اگر از نسخه آسیب‌پذیر 7.x-1.x این دروپال استفاده می‌کنید نسخه.x-1.47 موجود در بازار را جهت به‌روزرسانی استفاده کنید.
•    اگر از نسخه 7.x-2.x آسیب‌پذیر دروپال استفاده می‌کنید می‌توانید آن را به نسخه 7.x-2.0 موجود در بازار ارتقاء دهید.
همزمان با انتشار نسخه 7.x-1.4 پشتیبانی از نسخه 7.x-1.x متوقف شد.

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.