about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

Dropbox هم قربانی هکرها شد

به گزارش واشنگتن پست، این سرقت در حالی صورت گرفته است که نام کاربری و رمزعبور ۷ میلیون کاربر Dropbox به سرقت رفته است. هکرها برای اثبات ادعای خود اطلاعات مربوط به ۴۰۰ کاربر را از طریق وب سایتی به نام Pastebin منتشر و تهدید کرده‌اند اگر قربانیان از طریق پول مجازی بیتکوین مبلغ مورد نظر آنها را پرداخت نکنند، اطلاعات بیشتری را فاش خواهند کرد.

 اما کمپانی Dropbox به طور شفاف و صریح ضمن تکذیب حمله هکرها اعلام کرد که کاربران لزومی ندارد نگران اطلاعات‌ ذخیره شده‌‍شان در Dropbox باشند.

Anton Mityagin از اعضای امنیت Dropbox در همین ارتباط می گوید: "تمام اطلاعات شما در Dropbox امن است. پسوردها و اطلاعات به سرقت رفته از سیستم ما صورت نپذیرفته و از طریق اپلیکیشن یا سایت‌هایی دیگری رخ داده اند که هیچ ارتباطی به ما ندارند و سرویس آنها تحت پوشش ما قرار ندارد."

این در حالیست که در تالارهای گفت‌وگوی اینترنتی بسیاری از کاربران بر این باورند اطلاعات لو رفته از طریق Dropbox صورت گرفته اما مقامات این شرکت همچنان تاکید می‌کنند که سرقت اطلاعات از حفره‌های امنیتی Dropbox نبوده است.

میتیاجین با تصریح بر وجود ایمنی کامل در سیستم Dropbox اظهار داشت: "ما با محاسبات پیچیده در سیستم امنیتی خود، اگر متوجه کوچکترین تحرک مشکوکی بر روی حساب‌های کاربری شویم، دستگا‌ه‌های ما به طور اتوماتیک پسوردها را reset می‌کنند."

Dropbox یکی از کمپانی‌هایی است که دارای سیستم امنیتی دو مرحله‌ای برای ورود به حساب کاربری است.

به نظر می‌رسد سرقت اطلاعات کاربران در Dropbox همانند لو رفتن عکس‌های شخصی کاربران در Snapchat باشد که آن هم به دلیل وجود حفره امنیتی در یک سایت واسطه بود.

در واقع انتشار این نوع سرقت‌های اینترنتی، این نکته را به طور جدی یادآور میشود که باید مراقب اپلیکیشن‌های ثالث که بر روی گوشی یا رایانه نصب می‌کنیم، باشیم چراکه به این اپلیکیشن‌ها اجازه می‌دهیم در سیستم ما آزادانه فعال باشند و در واقع امنیت سیستم‌ گوشی یا رایانه ها خارج از حوزه فعالیت امنیتی رایانه های بزرگی مثل Dropbox قرار می‌گیرند و در نتیجه چنین مشکلاتی بوجود می‌آید و اطلاعاتمان به سرقت می‌رود.

تازه ترین ها
غول‌های
1403/12/09 - 19:07- آمریکا

غول‌های فناوری آمریکا توسط مجلس نمایندگان احضار شدند

کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا، غول‌های فناوری را احضار کرد.

سرمایه‌گذاری
1403/12/09 - 18:27- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری مایکروسافت جهت حفاظت از حملات سایبری

مایکروسافت در شرکت ویام جهت حفاظت از حملات سایبری سرمایه‌گذاری کرد.

ادعای
1403/12/09 - 17:21- آسیا

ادعای چین مبنی بر فروش صنعت نیمه‌رسانا توسط تایوان

چین، تایوان را به فروش صنعت نیمه‌رسانا به آمریکا متهم کرد.