about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مالزی خواستار ایجاد یک گروه ویژه جرایم سایبری آسه‌آن به سبک اینترپل در میان تهدیدات فزاینده سایبری شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ احمد زاهد حمیدی (Ahmad Zahid Hamidi)، معاون نخست وزیر مالزی، گفت که این کشور خواستار ایجاد یک گروه ویژه جرایم سایبری آسه‌آن (ASEAN) به سبک اینترپل برای تسهیل تبادل اطلاعات در زمان واقعی و همکاری منطقه‌ای در مبارزه مؤثر با تهدیدات دیجیتال شده است.

وی در سخنرانی خود در اجلاس امنیت بین‌المللی آسیا و نمایشگاه 2025 اعلام کرد که گسترش سریع اقتصاد دیجیتال نیازمند چارچوب‌های امنیتی سازگار است و هشدار داد که مجرمان سایبری از هوش مصنوعی (AI)، اتوماسیون و وب تاریک برای انجام حملات پیچیده سوءاستفاده می‌کنند.

احمد زاهد تصریح کرد:

«درحالی‌که بحث‌ها ارزشمند هستند، اجرای آن ضروری است. من از همه ذینفعان اعم از دولت‌ها، آژانس‌های مجری قانون و رهبران صنعت، می‌خواهم که در برخی زمینه‌های کلیدی اقدامی ملموس انجام دهند. در ابتدا باید پیش‌بینی مبتنی بر هوش مصنوعی و نظارت شهری در زمان واقعی را برای شناسایی و پیشگیری از تهدیدات امنیتی به طور فعال اجرا کنیم.»

او همچنین خواستار ایجاد یک سیستم ملی تأیید هویت مبتنی بر بلاک‌چین شد که برای محافظت از تراکنش‌های آنلاین و کاهش تقلب در هویت بسیار مهم است.

معاون نخست‌وزیر همچنین بر تقویت مشارکت‌های دولتی و خصوصی، تقویت همکاری بین دولت‌ها، شرکت‌ها و شرکت‌های فناوری برای بهبود امنیت سایبری و قابلیت‌های اشتراک‌گذاری اطلاعات تأکید کرد و گفت که مالزی به عنوان رئیس آسه‌آن در سال جاری، متعهد به ایجاد یک اکوسیستم امنیتی امن، انعطاف‌پذیر و همکاری نه تنها برای کشور بلکه برای منطقه آسه‌آن و فراتر از آن است.

احمد زاهد همچنین بر کمک‌های مالزی به چارچوب‌های امنیتی منطقه‌ای، از جمله نقش فعال آن در آسه‌آناپول و اینترپل تأکید کرد که ظاهراً در برهم زدن سندیکاهای جنایتکار فراملی مؤثر بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد که در نشست وزیران آسه‌آن در مورد جنایات فراملی (AMMTC)، مالزی بر تعهد خود به اجرای برنامه کاری «SOMTC+» چین، با هدف تقویت شبکه‌های اشتراک‌گذاری اطلاعات و هماهنگی پاسخ‌ها به تهدیدات سایبری و سایر فعالیت‌های غیرقانونی، تأکید کرد.

او اظهار داشت:

«مشارکت‌های امنیتی با همسایگان ما در آسه‌آن حیاتی است و ما باید اطمینان حاصل کنیم که شبکه‌های اطلاعاتی ما در کنار تهدیدهای امنیتی در حال ظهور تکامل پیدا می‌کنند.»

طی سال گذشته، مالزی بیش از 1.22 میلیارد رینگیت خسارت مالی ناشی از جرایم سایبری، همراه با میلیون‌ها تهدید سایبری شناسایی شده، گزارش کرده که بر ضرورت تقویت انعطاف‌پذیری سایبری تأکید دارد.

معاون نخست‌وزیر مالزی ادامه داد که تعادل اقدامات امنیتی قوی با رعایت آزادی‌های مدنی برای حفظ یک چارچوب امنیتی عادلانه و عادلانه جهانی ضروری است.

همچنین در مراسم داتوک سری سیف الدین ناسوتون اسماعیل (Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail)، وزیر کشور و تان سری رازارودین حسین (Tan Sri Razarudin Husain)، بازرس کل پلیس (IGP)، حضور داشتند.

اجلاس «AISSE25» به عنوان مقدمه‌ای برای اجلاس سران «ASEANGCC» برنامه‌ریزی شده در ماه می 2025، عمل و نقش محوری مالزی را در ایجاد پل ارتباطی با مناطق و تقویت مشارکت‌ها برای رفاه مشترک برجسته می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.