about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ایالات متحده شرکت های تیک تاک، متا و ایکس را برای سرکوب پست های یهودی ستیز تحت فشار قرار می دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، دولت بایدن از شرکت‌های بزرگ فناوری می‌خواهد تا تلاش‌ها را برای محدود کردن محتوای یهودستیزانه در پلتفرم‌های خود افزایش دهند.
 

نمایندگان شرکت هایی از جمله آلفابت (گوگل)، متا، مایکروسافت،تیک تاک و ایکس با دبورا لیپستاد، فرستاده ویژه ایالات متحده جهت نظارت و مبارزه با یهودستیزی دیدار کردند. 
 

لیپستاد از تمامی این شرکت ها درخواست کرد که یک عضو تیم سیاستگذاری را برای رسیدگی به این موضوع و آموزش جهت شناسایی یهود ستیزی و گزارش عمومی روند محتوای ضد یهودی تعیین کنند.
 

یکی از سخنگویان تیک تاک گفت: 
 

ما از این گردهمایی استقبال کردیم و خوشحالیم که گرد هم آمده‌ایم تا حقایقی را در مورد گام‌های در حال انجام تیک تاک در مورد این موضوع مهم به اشتراک بگذاریم و همچنان از دیگر شرکت های بزرگ یاد بگیریم. 
 

پس از بمباران نوار غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی، کشورهای سراسر جهان شاهد افزایش یهود ستیزی بوده اند.
 

لیپستاد گفت :
 

این شرکت ها هنوز با حرکت های داوطلبانه موافقت نکرده اند، اما دولت امیدوار است که آنها به زودی اقدام کنند.دولت همچنین برای کمک به شناسایی پیام های یهود ستیزانه در پلتفرم های آنلاین و تمایز بین انتقاد از دولت اسرائیل و نفرت علیه یهودیان، درخواست آموزش کارکنان را دارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.