about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس شورای امنیت سایبری امارات خواستار هوشیاری در برابر تهدیدات دیجیتال شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ محمد الکویتی (Mohamed Al Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی، گفت که تهدیدات سایبری به‌طور فزاینده‌ای از محدوده صرفِ نشت داده‌ها فراتر رفته و افراد، جوامع و بخش‌های حیاتی را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

الکویتی در نشستی با عنوان «وقتی افکار عمومی هدف قرار می‌گیرد» که در نخستین روز از «اجلاس رسانه‌ای عرب ۲۰۲۶» در دبی برگزار شد، اظهار داشت که بیش از ۸۵ درصد از تهدیدات سایبری با یک کلیک اشتباه یا ناخواسته از سوی یک کاربر عادی آغاز می‌شوند؛ امری که نشان می‌دهد افراد چگونه به‌سادگی می‌توانند به نقطه ورود برای حملات سایبری تبدیل شوند.

او با بیان اینکه آگاهی، خط مقدم دفاع است، افزود که حملات سایبری می‌توانند پیامدهایی برای بخش‌های مختلف از جمله هوانوردی، تأمین آب و اقتصاد کلان داشته باشند.

الکویتی تأکید کرد که وجود سیستم‌های ملی قدرتمند، قوانین و مقررات مناسب و هماهنگی سریع، به کشور کمک می‌کند تا واکنشی مؤثر در برابر تهدیدات و حملات نشان دهد.

رئیس شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که مناقشات امروزی به‌طور فزاینده‌ای غیرمتمرکز شده‌اند و حملات سایبری، اطلاعات نادرست، شایعات و محتوای جعلی می‌توانند بر افکار عمومی تأثیر گذاشته و موجب ایجاد اضطراب در جوامع شوند.

کارشناسان معتقدند که شورای امنیت سایبری امارات با انتشار بیانیه‌های رسمی و اطلاعات موثق، نقشی فعال در مقابله با شایعات ایفا می‌کند و به اطمینان از رسیدگی سریع به روایت‌های گمراه‌کننده کمک می‌نماید.

او خطاب به تولیدکنندگان محتوا، بر اهمیت راستی‌آزمایی اطلاعات از طریق منابع رسمی، رعایت ارزش‌های فرهنگی و اسلامی امارات و بررسی صحت مطالب پیش از انتشار آن‌ها تأکید کرد.

الکویتی تصریح کرد:

«لازم نیست نسبت به همه چیز بدبین باشید، اما هر مطلبی را که به اشتراک می‌گذارید یا منتشر می‌کنید، از نظر صحت بررسی کنید.»


این مقام اماراتی با وجود خطرات موجود، تأثیر هوش مصنوعی را همچنان بسیار مثبت ارزیابی کرد و تخمین زد که بیش از ۹۵ درصد از کاربردهای هوش مصنوعی سودمند هستند.

او همچنین رویکرد قوی امارات در زمینه قانون‌گذاری و حکمرانی را ستود و اظهار داشت که چارچوب‌های تعیین‌شده، استفاده مسئولانه از فناوری را تضمین می‌کنند؛ ضمن اینکه همکاری با بخش خصوصی همچنان عاملی کلیدی در مهار حملات سایبری و محدود کردن نشت داده‌های حساس به شمار می‌رود.

الکویتی گفت:

«اخاذی، باج‌گیری و قلدری سایبری، بُعد دیگری از این تهدیدات را تشکیل می‌دهند. سوءاستفاده از فناوری دیپ‌فیک (جعل عمیق) و سایر ابزارهای دیجیتال می‌تواند پیامدهای جدی برای افراد و جوامع به همراه داشته باشد.»

وی با اشاره به مواردی که در آن‌ها قربانیان نیازمند بازپروری شده یا از ادامه تحصیل بازمانده‌اند، خاطرنشان کرد که قلدری آنلاین می‌تواند به‌ویژه برای جوانان آسیب‌زا باشد.

رئیس شورای امنیت سایبری امارات همچنین سرقت هویت چهره‌های سرشناس را به عنوان نمونه‌ای از چگونگی استفاده از اطلاعات نادرست یا دستکاری‌شده برای گمراه کردن مخاطبان، مورد اشاره قرار داد. به گفته الکویتی، فناوری و هوش مصنوعی می‌توانند به تسریع واکنش‌ها در برابر تهدیدات سایبری کمک کنند، اما باید مکمل قضاوت انسانی باشند، نه جایگزین آن.

وی خاطرنشان کرد:

«ما نیازمند آن هستیم که انسان‌ها در کانونِ فرآیندِ واکنش قرار داشته باشند، زیرا مجرمان از کندیِ واکنش‌ها و اطلاعات نادرست بهره‌برداری می‌کنند.»

او در پایان از عموم مردم امارات خواست تا به منابع رسمی تکیه کنند و نسبت به اطلاعاتی که مطالعه، تماشا و یا هم‌رسانی می‌کنند، هوشیار باشند.

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها

افشای پیام‌های واتس‌اپ دستیار نتانیاهو در پی نقض امنیتی جدید در اراضی اشغالی

پیام‌های واتس‌اپ دستیار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پی نقض امنیتی جدید در اراضی اشغالی فاش شد که انتشار تصاویر حساب کاربری شخصی سفیر اسرائیل در امارات صورت گرفته است.

اعلام
1405/07/21 - 12:23- هوش مصنوعي

اعلام ورشکستگی شرکت کارکتر. اِی‌آی در ایالات متحده

شرکت کارکتر. اِی‌آی برای اعلام ورشکستگی اقدام و با فروش بخشی از دارایی‌های خود به مبلغ ۲۰ میلیون دلار موافقت کرد.

تعمیق
1405/07/21 - 11:52- اروپا

تعمیق مشارکت سایبری اتحادیه اروپا و اوکراین

اتحادیه اروپا و اوکراین در پنجمین گفتگوی سایبری، همکاری خود را در زمینه امنیت سایبری تعمیق بخشیدند.