about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

DeepPhish: شبیه‌ساز هوش مصنوعی مخرب

پژوهشگران، الگوریتمی‌ را با نام DeepPhish توسعه داده‌اند که شبیه‌ساز هوش‌مصنوعی مخرب است. هدف از این کار، شناسایی نحوه ارتقای حملات مهاجمان با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی منبع باز است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پژوهشگران Cyxtera Technologies استفاده از تاکتیک‌های مختلف در حملات فیشینگ را بررسی کرده‌اند، که این روش‌ها در حال تکامل هستند. برای مثال رمزگذاری و گواهی‌های وب برای دور زدن رویکردهای دفاعی در این حملات استفاده می‌شوند.
گواهی‌های وب ابزاری کم هزینه برای متقاعد کردن قربانیان است تا وب‌سایت‌های مهاجمین را قانونی تلقی کنند. هزینه زیادی لازم نیست تا بتوان یک گواهی برای یک سایت گرفت و پس از آن، بدلیل وجود علامت قفل سبز رنگ در مرورگر، کاربران به آن اعتماد خواهند کرد.
در انتهای سال ۲۰۱۶، تنها ۱ درصد از حملات فیشینگ از گواهی‌های وب استفاده کردند، اما در پایان سال ۲۰۱۷، این عدد به ۳۰ درصد رسیده است. علاوه بر این، هیچ رویکرد استانداردی برای شناسایی گواهی‌های TLS مخرب وجود ندارد.
پژوهشگران به استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در ابزارهای امنیتی و همچنین استفاده مهاجمین از آنها اشاره کرده‌اند. امروزه برای تحلیل صدها هزار هشداری که روزانه دریافت می‌شوند، باید بر مدل‌های یادگیری ماشین تکیه کرد.
پژوهشگران Cyxtera Technologies الگوریتمی‌ را با نام DeepPhish توسعه داده‌اند که شبیه‌ساز هوش‌مصنوعی مخرب است. هدف از این کار، شناسایی نحوه بهبود حملات مهاجمین با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین منبع باز است. 
مهاجمین مجموعه‌ای از آدرس‌های URL ساخته شده توسط مهاجمین را بررسی کردند و الگوریتمی ایجاد کردند تا الگویی که آنها را موثرتر می‌کند را بدست آورد. با استفاده از یافته‌های حاصل، آنها یک شبکه عصبی ایجاد کردند تا URLهای جدیدی را تولید کند که نسبت به URLهای دیگر موثرتر هستند.
آنها مدل خود را آزمایش کردند و در یک سناریو بررسی شده، یک عامل تهدید با نرخ موفقیت ۰,۷ درصد، با استفاده از DeepPhish، درصد موفقیت را به ۲۰.۹ افزایش داد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.