about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دبیرشورای عالی فضای مجازی اعلام کرد ایران در حال مذاکره با سکوهای خارجی است و برخی از سکوها نیز شرایط ایران را پذیرفته‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ محمد امین آقا میری در گفتگو با صداوسیما درباره منتشر نشدن متن طرح رفع فیلترینگ گفت: چون خیلی از موارد «مصوبه» کار دستگاه‌ها بود و عمومی نبود که انجام شود، به دستگاه‌ها ابلاغ شده که کارشان را پیگیری کنند و انجام دهند.

او درباره سکوهای خارجی گفت: توسط دستگاه‌های اجرایی مذاکرات مختلفی با سکوهای خارجی شروع شده است و برخی از آنها از این مذاکرات استقبال کرده‌اند و برخی از آنها در حال بررسی موضوع هستند. گزارش‌های مربوطه را دستگاه‌‌های مذاکره کننده ارسال می‌کنند و امیدواریم که زودتر بتوانیم چارچوب‌های همکاری را « با سکوهای خارجی» نهایی کنیم.

هوش مصنوعی بیشتر به عمل احتیاج دارد تا سند

آقا میری گفت: در زمینه هوش مصنوعی در نقطه‌ای هستیم که به عمل کردن بیشتر از  نوشتن سندهای راهبردی بلند مدت نیاز داریم.

او ادامه داد: هوش مصنوعی آنقدر هوشمند است که هر روز آدم را متعجب می‌کند. هرچند وقت یک بار می‌بینیم که اتفاقاتی می‌افتد که برخی از معادلات به هم می‌ریزد. در این شرایط ما باید اهداف راهبردی مشخص داشته باشیم و چارچوب نقاطی که می‌خواهیم به آن برسیم تدوین شده باشد.

طبق گفته او: نیازی نیست مسیر را برای بلند مدت برنامه‌ریزی کنیم چون به زودی تغییر پیدا می‌کند. نیاز داریم که ابتکار خود را وسط بیاوریم. مدل‌هایی که در دنیا توسعه پیدا می‌کند مشخص است و ا گر بخواهیم در لایحه‌های زیرساختی و کاربردی همان مسیر گذشته را طی کنیم، به معنی این است که با تاخیر دنباله‌روی می‌کنیم.

او با اشاره به اینکه در حال حاضر ایده‌های خلاقانه‌ای وجود دارد گفت: مجموعه‌های مختلفی در کشور از هوش مصنوعی حمایت‌ می‌شوند. معاونت علمی و وزارت ارتباطات، وزارت علوم، سازمان ملی هوش مصنوعی، دست‌اندر کار هستند تا این فرایند تسریع شود.

تازه ترین ها
دبیر
1403/12/19 - 13:25- سایرفناوری ها

دبیر شورای عالی فضای مجازی: مصوبه رفع فیلترینگ عمومی نیست

دبیرشورای عالی فضای مجازی اعلام کرد ایران در حال مذاکره با سکوهای خارجی است و برخی از سکوها نیز شرایط ایران را پذیرفته‌اند.

تلگرام
1403/12/19 - 13:19- تلگرام

تلگرام در دو منطقه روسیه «به دلایل امنیتی» فیلتر شد

مقامات دو منطقه‌ در روسیه، پیام‌رسان تلگرام را به «دلایل امنیتی» فیلتر کردند.

هوش
1403/12/19 - 13:14- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در سطح دکتری!/ اشتراک ماهانه ۲۰ هزار دلار جنجال به پا کرد

OpenAI قصد دارد عامل‌های هوش مصنوعی جدیدی را معرفی کند که می‌توانند تحلیل‌های پیچیده انجام دهند، اما آیا این سطح از عملکرد ارزش هزینه‌های نجومی را دارد؟