about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

به گفته مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، تا پیش از تولید ربات جوشکار هوشمند، این ربات‌ها وارداتی بودند و با تولید و داخلی سازی این محصول، دست واردات از این حوزه قطع شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ یعقوب صالحی، سرپرست واحد تولید یک شرکت دانش بنیان در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «شرکت ما حدود ۲۰ سال است که در زمینه تجهیزات آموزشی و سیستم‌های صنعتی فعالیت می‌کند و این محصولات را به بومی سازی رسانده‌ایم. از ربات جوشکار می‌توان در صنایع خودروسازی که کاربرد بیشتری دارد استفاده کرد. تا پیش از این این ربات‌ها وارداتی بودند و با تولید و داخلی سازی این محصول توسط شرکت ما دست واردات از این حوزه قطع شده است.»

سرپرست واحد تولید این شرکت دانش بنیان با اشاره به این‌که صفر تا صد این دستگاه و برنامه نویسی آن به دست متخصصین شرکت ما طراحی شده است؛ افزود: «با توجه به این که کاربر اطلاعات مسیر را در اختیار ربات قرار می‌دهد، مسیر آن را از طریق یک نرم افزار تعیین می‌کند که جوشکاری را به صورت خطی، سیرکولار یا دایره انجام دهد. یکی از مزایای مهم این دستگاه، خدمات پس از فروش آن است که توسط شرکت خودمان انجام می‌شود و از نظر قیمت نسبت به مشابه خارجی خود، بسیار کمتر و به صرفه‌تر است.»

یعقوب صالحی تصریح کرد: «برای ساخت هر محصولی نیاز به آرندی و حمایت از سمت ارگان‌های مربوطه است. ربات جوشکار شرکت ما در مرحله آزمایشی بوده و وارد خط تولید نشده است؛ اما استفاده از این محصول در صنعت خودرو سازی ارزآوری خوبی برای کشور به دنبال خواهد داشت. این دستگاه از نظر کیفیت نسبت به نمونه خارجی برتری بیشتری از لحاظ نرم افزاری و برد سیستم دارد؛ زیرا کنترل و کارکرد مشابه خارجی در ایران با مشکلاتی روبه رو است.»

موضوع:

تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.