about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ائتلاف فناوری اطلاعات اروپا مبلغ 58 میلیون یورو برای قابلیت‌های دفاعی فناوری اطلاعات و امنیت سایبری اوکراین جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع اوکراین در 31 می سال جاری اعلام کرد که ائتلاف فناوری اطلاعات اروپا، متشکل از 12 کشور اروپایی، مجموعاً 58 میلیون یورو (62.9 میلیون دلار) برای قابلیت‌های دفاعی فناوری اطلاعات و امنیت سایبری اوکراین جمع‌آوری کرده است.

این اعلامیه در حالی منتشر شد که اعضای گروه راهبری ائتلاف فناوری اطلاعات برای گفتگو در تالین با یکدیگر ملاقات کردند. در طول این جلسات، کمک مالی اضافی به مبلغ 22 میلیون یورو (23.8 میلیون دلار) از لوکزامبورگ، ایسلند، استونی و بلژیک اعلام شد.

این ائتلاف که در سپتامبر 2023 تأسیس شد، توسط استونی و لوکزامبورگ رهبری و شامل اوکراین، بلژیک، دانمارک، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، بریتانیا و هلند می‌شود. براساس توافق‌نامه همکاری، متحدان متعهد شده‌اند که از وزارت دفاع اوکراین و زیرساخت فناوری اطلاعات (IT) نیروهای مسلح در 6 سال آینده حمایت کنند.

به گفته وزارت دفاع اوکراین، این بودجه در درجه اول برای توسعه مداوم پایگاه داده «Oberh»، ثبت الکترونیکی کشور واجد شرایط برای خدمت سربازی، استفاده خواهد شد.

کاترینا چرنورنکو (Kateryna Chernohorenko)، معاون وزیر دفاع اوکراین، در بیانیه‌ای گفت :

«ما از شرکای خود به خاطر حمایت مستمر، کمک‌های جدید و پاسخ سریع به نیازهای حیاتی ارتش خود سپاسگزاریم. همکاری ما استفاده از فناوری اطلاعات در عملیات‌های رزمی را به سطح جدیدی می‌رساند.»

این ائتلاف در گروه تماس دفاعی اوکراین، ائتلافی متشکل از 54 کشور متعهد به ارائه حمایت نظامی از اوکراین، فعالیت می‌کند؛ و در ابتدا شامل 7 کشور عضو بود، در ماه‌های اخیر گسترش یافت و به زودی شامل 13 کشور می‌شود و اسپانیا نیز قصد دارد به ائتلاف بپیوندد.

رستم اومروف (Rustem Umerov)، وزیر دفاع اوکراین، در فوریه 2024 اظهار داشت :

«من مطمئن هستم که می‌توانیم شرکای بیشتری را برای دیجیتالی کردن نیروهای مسلح خود جذب کنیم.»

کارشناسان غربی ادعا کردند که از زمان آغاز جنگ تمام عیار روسیه و اوکراین، مسکو بارها قابلیت‌های سایبری خود، از جمله حملات علیه نهادهای دولتی، بخش دفاعی و زیرساخت‌های انرژی، را علیه اوکراین به کار گرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.