about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

Build 2017؛ معرفی خدمات شناختی جدید مایکروسافت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مایکروسافت در زمان برگزاری اجلاس بیلد 2017 خود از 4 ویژگی جدید برای بستر خدمات شناختی1 (Cognitive Services) رونمایی کرد.
برخلاف الگوهای سنتی که روی مدل‌های از پیش آموزش دیده تمرکز داشته و منعطف نیستند، سه عدد از 4 ویژگی معرفی‌شده از قابلیت تنظیم و انعطاف‌پذیری بالا بهره می‌برند.
ویژگی‌های یاد شده شامل خدمات دید ماشینی (machine vision) هستند که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد الگوریتم‌ها را با تصاویر خود آموزشی بدهند. همچنین موتور جستجوی بینگ به هوش مصنوعی و «خدمات تصمیم‌گیری سفارشی2» (custom decision service) مجهز شده و امکان بهره‌مند شدن از آزمایش آی/بی3 (A/B test)، شخصی‌سازی رابط‌های کاربری و پیشنهاد محتوا را فراهم کرده است.
اروینگ کوانگ (Irving Kwong)، مدیر محصولات خدمات شناختی مایکروسافت گفت: «موضوعی که من در سال گذشته متوجه آن شدم این است که ما خدمات بسیاری را تولید کرده و شروع به صحبت درباره‌ی آن‌ها کرده‌ایم. ما دریافتیم به علت اینکه بیشتر شرکت‌ها منابع ساخت هوش مصنوعی خود را ندارند، خدمات شناختی ما با استقبال مناسبی روبه‌رو شده است.»


کوانگ توضیح داد با وجود اینکه شعار بستر یاد شده عمومی کردن یادگیری ماشینی بوده است؛ اما بیشتر خدمات موجود با نیازهای کاربران منطبق نیستند. برای نمونه خدمات بینایی سفارشی (custom vision service)، به شرکت‌ها اجازه می‌دهد به صورت خودکار تصاویر ساخته شده توسط خود را برای آموزش مدل‌های سفارشی روی خدمات وب بارگذاری بکنند. در نتیجه حتی اگر آن‌ها متخصصان یادگیری ماشینی نیز در استخدام خود نداشته باشند، هنوز هم می‌توانند با این ابزارها کار بکنند.
موتور جستجوی سفارشی یکی دیگر از افزونه‌های یاد شده است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد بدون نیاز به برنامه‌نویسی تجربه‌ی شخصی از خدمات جستجوی وب خود ایجاد بکنند. آن‌ها می‌توانند تصمیم بگیرند کدام بخش‌های یک وبگاه در موتور جستجو نمایش داده شود. این ویژگی از هوش مصنوعی بهره‌مند است و به صورت رایگان در دسترس همه قرار دارد.
خدمات تصمیم‌گیری مایکروسافت هنوز نمی‌تواند در مورد مسائلی مانند نوع پوشش به کاربران کمک کند؛ اما هم‌اکنون روی کمک به توسعه‌دهندگان تمرکز کرده است تا به آن‌ها در زمینه‌ی ساخت تصمیم‌گیری‌های خودکار در ابزارهایشان کمک بکند. به عنوان مثال کاربران می‌توانند از آزمایش ای/بی آن برای دریافت پیشنهاد محتوای شخصی استفاده کنند. همچنین به آن‌ها در تخصیص منابع –بدون توجه به اینکه انسانی هستند یا تعدادی رایانه- کمک می‌کند.


یکی از بسترهای معرفی شده توسط مایکروسافت خدمات تحت وبی به نام «ویدئو ایندکسر» (Video Indexer) است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد ویدئوهایی خود را به محتوای قابل جستجو تبدیل کنند. یکی از اولین ویژگی‌های این خدمات تشخیص حرکت است؛ اما متأسفانه به دوربین تشخیص عمق وابسته بوده و احتمالاً همه‌ی توسعه‌دهندگان به آن دسترسی ندارند.
از دیگر ویژگی‌های ایندکسر امکان ترجمه‌ی مکالمات موجود در ویدئو به 10 زبان مختلف و دادن خروجی از آن است تا بتوان از آن به عنوان زیرنویس محتوا استفاده کرد. همچنین این دستاورد امکان تشخیص چهره‌ی افراد مشهور، اشیا، متن و احساسات (بر اساس خط زمانی) موجود در ویدئو را داشته و دست بندی‌هایی قابل جستجویی بر اساس آن‌ها ایجاد کند.
ایندکسر می‌تواند هر 45 دقیقه را تنها در 5 دقیقه تجزیه‌وتحلیل کرده و برای ترجمه‌ی متن از خدمات ترجمه‌ی مایکروسافت (Microsoft Translator) استفاده می‌کند.
در نهایت اعلام شد هم‌اکنون 568 هزار توسعه‌دهنده‌ی مختلف از 60 کشور دنیا از خدمات شناختی مایکروسافت استفاده می‌کنند.

_________________________________

1- خدمات شناختی مایکروسافت امکان توسعه‌ی مدل‌های مختلف یادگیری ماشینی را به شکل ساده در دسترس توسعه‌دهندگان قرار می‌دهد. این بستر اجازه ایجاد برنامه‌های قدرتمند را تنها با مقدار کمی برنامه‌نویسی فراهم کرده و سیستم‌عامل‌های ویندوز، اندروید و iOS از آن پشتیبانی می‌کنند. می‌توان از طریق حساب‌های کاربری خدمات ابری اژور و بستر شناختی این شرکت دسترسی پیدا کرد.
2- خدمات تصمیم‌گیری سفارشی از الگوریتم یادگیری تقویتی (reinforcement learning) به عنوان رویکرد جدیدی برای شخصی‌سازی محتوای به وجود آمد و در بستر اژور از آن استفاده می‌شود.
3- آزمایش آی/بی عنوان فرایندی است که برای تشخیص اینکه از میان دو ویژگی «آ» و «ب» کدام‌یک مناسب‌تر است به کار می‌رود.

 

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.