about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

پلیس بریتانیا در حال بررسی پیام هایی است که به نام «تله عسل» به سیاستمداران، مقامات و روزنامه نگاران شاغل در وست مینستر ارسال شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این موضوع به دنبال گزارشی از خبرگزاری پولیتیکو (Politico) است که نشان می‌دهد چگونه حساب‌های واتس‌اپ با پیام‌های پیشنهادی و سفارشی با اهداف تماس می‌گیرند که به مکالمات جنسی صریح برای به دست آوردن عکس‌های مخرب تبدیل شده است.

هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد چه کسی پشت این فعالیت است، اگرچه نگرانی ها در مورد جاسوسی دولتی در بریتانیا در پی هشدار دولت در مورد "هدف قرار دادن سایبری مخرب" نهادهای دموکراتیک توسط چین بالا است.

لازم به ذکر است که هیچ مدرکی وجود ندارد که فعالیت واتساپ با هدف قرار دادن ادعایی چین مرتبط باشد.

به گفته پولیتیکو، این پیام‌ها شباهت‌های آشکاری دارند، از جمله ادعای اولیه مبنی بر ملاقات با گیرنده در یک مکان سیاسی و نشان دادن دانش گسترده از هدف و حرکات آن‌ها در دنیای باریک سیاست وست‌مینستر.

فرستنده پس از ادعای این که آنها و هدف «کمی معاشقه داشته اند»، اغلب مکالمه را به سمت و سوی مکالمات جنسی می‌برد و تصاویر صریحی را که ادعا می‌کرد مربوط به خودشان است، ارسال می‌کرد.

ویلیام راگ، یک نماینده ارشد محافظه کار، به روزنامه تایمز اعتراف کرد که شماره تلفن شخصی چندین همکارش را با مردی که در یک اپلیکیشن دوستیابی همجنس گرایان ملاقات کرده، به اشتراک گذاشته است.

راگ در ادامه افزود:

آنها چیزهای سازشکارانه ای در مورد من داشتند. آنها مرا تنها نمی گذارند. از مردم می خواستند. من صرفا چند شماره را به آنها دادم؛ نه همه شماره هایی که داشتم. به او گفتم بس کن! او مرا فریب داده است و اکنون من به دیگران صدمه زده ام.

سخنگوی پلیس لسترشایر نیز بیان کرد که این نیرو در حال بررسی گزارشی از ارتباطات مخرب پس از ارسال تعدادی پیام ناخواسته به یک نماینده مجلس لسترشر در ماه گذشته است.

به گفته سخنگوی پلیس لسترشایر، پیام های ناخواسته ارسال شده به نماینده ناشناس در 19 مارس، قبل از انتشار داستان پولیتیکو به پلیس گزارش شده است.

در کنار پلیس، اداره امنیت مجلس نیز در حال بررسی این پیام ها است.

کسانی که به طور بالقوه تحت تأثیر قرار گرفته اند، تشویق شده اند تا برای محافظت از خود در برابر باج خواهی به میدان بیایند.

سخنگوی پارلمان اظهار کرد:

پارلمان امنیت را بسیار جدی می‌گیرد و در واکنش به چنین حوادثی با دولت همکاری نزدیک دارد. ما به اعضا و کارکنان مشاوره‌ای متناسب ارائه می‌کنیم و آنها را از خطرات امنیتی و نحوه مدیریت ایمنی دیجیتال خود آگاه می‌کنیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.