about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت بزرگ پوشاک ورزشی نایک پس از ادعای هکرها مبنی بر نشت اطلاعات، حادثه سایبری احتمالی را بررسی کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت بزرگ پوشاک ورزشی نایک (Nike) اعلام کرد که پس از ادعای یک گروه هکری مبنی بر افشای حجم زیادی از داده‌های داخلی این شرکت، در حال بررسی یک حادثه احتمالی امنیت سایبری است.

این شرکت در بیانیه‌ای کوتاه عنوان کرد که حریم خصوصی مصرف‌کنندگان و امنیت داده‌ها را جدی می‌گیرد و به‌طور فعال وضعیت را ارزیابی می‌کند، اما جزئیات کمی در مورد دامنه نقض ادعایی یا اینکه آیا اطلاعات مشتری ممکن است فاش شده باشد، ارائه داد.

چندی پیش، یک گروه باج‌افزاری معروف به «WorldLeaks» در دارک وب ادعا کرد که بیش از ۱.۴ ترابایت داده متعلق به نایک را فاش کرده است. این گروه هکری گفت که اطلاعات شامل اسناد داخلی، بایگانی‌های 5 سال گذشته و اطلاعات مربوط به زنجیره تأمین و عملیات‌های تولید شرکت است.

اصالت داده‌ها به‌طور مستقل تأیید نشد و هنوز مشخص نیست که آیا داده‌های مشتری بخشی از این افشای ادعایی است یا خیر. نایک نگفت که آیا درخواست باج دریافت کرده است یا خیر یا اینکه آیا با مهاجمان در تماس بوده است یا خیر. این شرکت بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

اعتقاد بر این است که WorldLeaks تغییر نام تجاری عملیات «Hunters International» است که اکنون منحل و سال گذشته تعطیل شد. محققان امنیت سایبری پیش از این اظهار داشتند که برخی مدیران پشت هر دو گروه ممکن است با عملیات باج‌افزار «Hive»، یک گروه باج‌افزاری پرکار که توسط نیروی انتظامی در سال 2023 منحل شد، ارتباط داشته باشند.

این گروه تاکنون صدها قربانی گرفته است. پیش از این در ماه ژوئیه گذشته، ظاهراً به شرکت فناوری دِل (Dell) نفوذ کرده بود، اگرچه شرکت در آن زمان اعلام کرد که هیچ اطلاعات حساسی در آن دخیل نبوده است.

نایک جدیدترین برند لباس ورزشی است که با ادعاهای حمله سایبری روبرو شده است. هفته گذشته، «Under Armour» اعلام کرد که در حال بررسی ادعاهایی مبنی بر انتشار میلیون‌ها رکورد مشتری توسط هکرها در یک انجمن آنلاین، از جمله نام‌ها، آدرس‌های ایمیل و داده‌های مربوط به خرید است. هنوز مشخص نشده که آیا حوادث مربوط به نایک و Under Armour با هم مرتبط بوده‌اند یا خیر.
 

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.