about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ غول فناوری چینی هوآوی (Huawei) و مرکز محاسبات خوارزمی تونس (CCK) به طور مشترک سمیناری را در این کشور با هدف ارتقاء خدمات آموزش هوشمند و پزشکی از راه دور برگزار کردند.

منذر بلعید (Mondher Belaid)، وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی تونس، در این رویداد گفت که جهان در حال گذر از یک انقلاب فناوری بی‌سابقه، از جمله توسعه سریع هوش مصنوعی، کلان داده، پلتفرم‌های مختلف دیجیتال پیشرفته، امنیت سایبری و زیرساخت‌های نسل بعدی است و تونس از این فناوری‌های جدید برای ساختن آینده‌ای بهتر و امن‌تر بهره خواهد برد.

وی اظهار داشت که تونس مشتاقانه منتظر تقویت همکاری با شرکا در زمینه‌های فناوری نوظهور برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تحقیقات علمی، امنیت غذایی، انتقال انرژی، مراقبت‌های بهداشتی، مدیریت عمومی دیجیتال و رقابت اقتصادی است.

سائوسِن کریچن (Saoussen Krichen)، مدیرکل مرکز محاسبات خوارزمی تونس، اعلام کرد که همکاری با هوآوی تأثیر عمیقی بر چشم‌انداز فناوری تونس داشته است.

مرکز محاسبات خوارزمی تونس خدمات اینترنتی را برای بخش آموزش عالی و تحقیقات علمی در تونس ارائه می‌دهد.

فِنگ کیو (Feng Qiyou)، رئیس هوآوی در شمال آفریقا، عنوان کرد که این شرکت و مرکز محاسبات خوارزمی تونس به طور مشترک اولین پلتفرم خدمات ابری آموزشی و تحقیقات علمی را در شمال آفریقا راه‌اندازی کرده‌اند که بیش از ۴۵۰ مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی را پوشش می‌دهد و به ۱۴ دانشگاه در تونس خدمت‌رسانی می‌کند و پشتیبانی همه‌جانبه برای همکاری علمی، آموزش آنلاین و اشتراک‌گذاری منابع ارائه می‌دهد.

فِنگ توضیح داد که برنامه‌های هوش مصنوعی در این پلتفرم با موفقیت غربالگری تصویربرداری پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی را اجرا کرده‌اند که به طور قابل توجهی کارایی خدمات پزشکی از راه دور در تونس را افزایش می‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.