about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برگزاری رزمایش امنیت سایبری در هند

نیروهای مسلح هند یک رزمایش امنیت سایبری ۱۲ روزه برگزار کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان عنوان کردند که با افزایش تهدید حملات سایبری از سوی چین و پاکستان، نیروهای مسلح هند یک رزمایش جامع چند مرحله‌ای ۱۲ روزه امنیت سایبری را برای تقویت تاب‌آوری در سطح ملی آغاز کردند.

بیش از ۱۰۰ شرکت‌کننده از سازمان‌های ملی و ذینفعان عرصه دفاعی در رزمایش «سایبر سوراکشا» که توسط آژانس سایبری دفاعی سه‌گانه (DCA) سازماندهی شد، شرکت کردند. این رزمایش شامل برگزاری جلسات آموزشی هدفمند، ارزیابی و یک دوره آموزشی جذاب برای رهبری، از جمله افسران ارشد امنیت اطلاعات، است.

یکی از افسران هندی گفت:

«این رزمایش برای شبیه‌سازی تهدیدات سایبری در دنیای واقعی، تقویت شیوه‌های ایمن و آزمایش مهارت‌های سایبری تحلیلی و دفاعی شرکت‌کنندگان در یک محیط پرسرعت و بازی‌وار طراحی شده است. ترکیب یادگیری ساختاریافته با محیط‌های چالش‌برانگیز عملی پویا، شرکت‌کنندگان را قادر می‌سازد تا در مواجهه با تهدیدات سایبری قاطعانه عمل کنند. توسط آژانس سایبری دفاعی سه‌گانه قصد دارد چنین رزمایش‌هایی را به طور منظم انجام دهد تا وضعیت آمادگی را حفظ کرده و فرهنگ اولویت امنیت را در تمام سطوح پرورش دهد.»
 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.