about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

برونئی برترین نمایشگاه فناوری و نوآوری را با تمرکز بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری در ماه اوت امسال برگزار می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نمایشگاه فناوری و نوآوری پیشرو برونئی با نام «TechXpo 2025» از 14 تا 16 اوت سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی پایتخت برگزار خواهد شد.

برگزارکنندگان مشترک این نمایشگاه، شرکت «D' Sunlit Sdn Bhd» و «InfoCom Federation Brunei»، اعلام کردند که این نمایشگاه یک رویداد ملی برتر است که پیشرفت‌های فناوری را ارتقا می‌دهد و آرمان‌های برونئی برای یک جامعه دیجیتال را برجسته می‌کند.

این رویداد روندهای کلیدی فناوری، از هوش مصنوعی (AI) و امنیت سایبری تا شهرهای هوشمند و اقتصادهای دیجیتال پایدار را مورد توجه قرار می‌دهد و همکاری‌های فرامرزی و رشد اقتصادی را تقویت می‌کند.

انجمن و نشست اطلاعات و ارتباطات منطقه رشد شرق آسه‌آن برونئی-اندونزی-مالزی-فیلیپین همزمان با TechXpo 2025 برگزار می‌شود و بستری برای تبادل ایده‌ها، به اشتراک گذاشتن استراتژی‌ها و ایجاد مشارکت در سراسر منطقه فراهم می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.