about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

BMW شارژ ماشین‌هایش را هوشمند می‌کند

به گزارش آی تی رسان/ i Wallbox Pro  برای ماشینهای i8 و i3 در نظر گرفته شده است و قدرت شارژ را تا  7.4 kW ارتقا می‌دهد. بعلاوه این مدل جدید مجهز به یک صفحه نمایش 7 اینچی لمسی است. از این صفحه کاربر قادر است که مقدار برق دریافت شده، اطلاعات مرتبط به چرخه شارژ قبلی و اطلاعات مربوط به میزان برق مصرف شده از منبع تامین برق خانه را ببیند. در این دستگاه تا سه پروفایل قابلیت ذخیره سازی وجود دارد. اینگونه است که می‌توانید ببینید که خودروی خود را چقدر برای کار و چقدر برای تفریح شارژ کرده‌اید.

سنسورهای حرکتی تعبیه شده به محض نزدیک شدن خودرو شارژر را روشن می‌کنند و نوار متشکل از LED، محل مناسب را تعیین می‌کند. i Wallbox Pro می‌تواند به صورت هوشمند بین منابع برق خانگی و شبکه برق عمومی هماهنگی ایجاد کند. البته این دستگاه منبع برق خانگی را در اولویت قرار می‌دهد. همگام بودن با سیستم هوشمند خانه، باعث می‌شود که این شارژر زمان پایین بودن تعرفه برق را تشخیص داده و در آن زمانها بیشتر کار کند. در ضمن با این شارژر می‌توان تا 8 عمل اتوماسیون در خانه را انجام داد. صفحه تعبیه شده روی آن هم اطلاعاتی از قبیل گزارش آب و هوا و غیره را به نمایش می‌گذارد.

 

 

البته BMW تمام قابلیت‌های شارژ هوشمند خود را درون i Wallbox Pro قرار نداده است. این شرکت ماه می بود که ایده گاراژهای خورشیدی خودش را به دنیا معرفی کرد. این گاراژها نه تنها قابلیت شارژ خوردروهای الکتریکی را دارند، بلکه برق خانه را نیز تامین می‌کنند. BMW می‌گوید که i Wallbox Pro می‌تواند i3 را زیر سه ساعت شارژ کند. این شارژر در حال حاضر در اروپا قابل دسترس بوده و بزودی به آمریکا و سپس تا پایان سال به بازارهای آسیا، آفریقا و خاورمیانه می‌رود.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.