about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر دفاع آلمان روز پنجشنبه از تجدید ساختار ارتش، از جمله یک فرماندهی مرکزی جدید و یک شعبه اختصاصی برای فضای سایبری خبر داد که به بازسازی نیروی نظامی آلمان که در پاسخ به تهاجم روسیه به اوکراین آغاز شد، ادامه خواهد داد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان، در یک کنفرانس مطبوعاتی در برلین گفت:

هیچ کس نباید فکر حمله به ما به عنوان یک سرزمین ناتو را داشته باشد. ما باید این موضوع را به طور معتبر و صادقانه بیان کنیم.

وی در ادامه افزود که نیروی نظامی آلمان در بودجه سال 2025 به 6.5 میلیارد یورو (معادل 7.06 میلیارد دلار) اضافی نیاز دارد، زیرا کابینه برای یافتن بودجه مورد نیاز برای دستیابی به هدف ناتو در سال‌های آینده تلاش می‌کند.

بر اساس ساختار جدید، فرماندهی مرکزی، دو فرماندهی مجزای اسبق را برای استقرار داخلی و خارجی، ترکیب می‌کند و یک نقطه تماس را برای ناتو فراهم می‌کند، در حالی که شاخه فضای سایبری بر تهدیدات ترکیبی مانند کمپین‌های اطلاعات نادرست تمرکز خواهد کرد.

این تغییر ساختار پس از آن صورت می گیرد که اولاف شولز، صدراعظم آلمان در پی جنگ در اوکراین، اعلام کرد که ارتش آلمان را تغییر خواهد داد و قول داد که ارتش را مدرن کرده و هزینه های دفاعی را برای دستیابی به هدف ناتو برای 2 درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش دهد.

پیستوریوس هیچ اعلامیه ای در مورد احتمال بازگرداندن خدمت سربازی در آلمان نداد، چیزی که با توجه به جنگ در اوکراین مورد بحث قرار گرفته است.

او در ادامه بیان کرد که هدف این بوده که مقاله ای در مورد مدل های مختلف ممکن در اواخر این ماه ارائه شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.