about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

الکسانتری کیویمَکی، مجرم سایبری فنلاندی که به بیش از ۲۰ هزار مورد تلاش برای اخاذی پس از هک یک مرکز روان‌درمانی محکوم شده بود، روز پنج‌شنبه در حالی آزاد شد که پرونده او در مرحله تجدیدنظر قرار دارد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، هلسینکی تایمز (Helsinki Times) گزارش داد که پس از دو روز جلسه دادگاه در این هفته، دادگاه تجدیدنظر هلسینکی تصمیم گرفت کیویمَکی را آزاد کند، چراکه محاکمه او تا ماه نوامبر ادامه خواهد داشت و بخشی از این تصمیم ناشی از مدت طولانی بازداشت پیش از محاکمه بود.

کیویمَکی که تمامی اتهامات را رد کرده است، از سال ۲۰۲۳ در بازداشت بود؛ زمانی که در فرانسه دستگیر و به فنلاند مسترد شد.

آزادی او حکم و محکومیت پیشینش ـ شش سال و سه ماه زندان ـ را لغو نمی‌کند، اما طبق قوانین فنلاند او تا زمان قطعی‌شدن حکم، بی‌گناه فرض می‌شود.

این آزادی تازه‌ترین فصل در یکی از مهم‌ترین پرونده‌های کیفری اروپا در زمینه حریم خصوصی داده‌هاست.

این هکر که پیش‌تر در نوجوانی به دلیل مشارکت در گروه خرابکار اینترنتی لیزارد اسکواد (Lizard Squad) محکوم شده بود، در این پرونده به تلاش برای اخاذی در مقیاسی صنعتی از مراجعان درمانگران «واستامو» گناهکار شناخته شد.

وکلای قربانیان در این هفته به خبرنگاران گفتند که موکلانشان همچنان از پیامدهای این هک رنج می‌برند.

به گفته گزارش مفصل کریسشن ساینس مانیتور (Christian Science Monitor)، این پرونده جامعه فنلاند را به شدت تکان داده و هک را «نقطه عطفی برای فنلاند» توصیف کرده است.

هک شرکت واستامو در سال ۲۰۱۸ رخ داد، اما در سال ۲۰۲۰ علنی شد، زمانی که کیویمَکی ظاهراً شروع به اخاذی از بیماران به‌طور فردی کرد و تهدید نمود که در صورت عدم پرداخت، اطلاعات و جزئیات جلسات درمانی آنان را به‌صورت آنلاین منتشر خواهد کرد.

بیش از ۲۴ هزار نفر به پلیس فنلاند گزارش دادند که هدف چنین اقدام اخاذی قرار گرفته‌اند؛ آماری بی‌سابقه از تعداد قربانیان در یک محاکمه کیفری.

طبق گزارش‌ها بسیاری از قربانیان کودک یا در حال درمان برای آسیب‌های شدید روانی بودند.

اسناد سرقت‌شده بعدها در دارک‌وب منتشر شد.

با این حال، همان‌طور که روزنامه‌نگار مستقل برایان کربس گزارش داد، فایل‌های بارگذاری‌شده حاوی یک کپی از پوشه خانگی عامل حمله نیز بود که «سرنخ‌های متعددی» را آشکار می‌کرد که به کیویمَکی اشاره داشت.

کیویمَکی مدعی است تحقیقات علیه او ضعیف انجام شده و محکومیتش بر پایه شواهد غیرمستقیم بوده است.

او استفاده از سرورهای مجازی مرتبط با هک را رد کرده و همچنین ارتباط تراکنش‌های رمزارزی با خود را زیر سؤال برده است.

دادستان‌ها به گزارش هلسینکی تایمز، به ارتباطات فنی بین لاگ‌های سرور، تراکنش‌های بیت‌کوین و مدارکی که محتوای سرور را به کیویمَکی مرتبط می‌کرد، از جمله عکس‌های شخصی و استفاده از ایمیل استناد کردند.

این محاکمه همچنان ادامه دارد و انتظار می‌رود دادگاه تجدیدنظر هلسینکی تا پایان سال جاری حکم نهایی را صادر کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.