about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در رقابتی بین 970 طرح نوآورانه از 65 کشور جهان، پروژه ایرانی «آتابی» با تلفیقی از معماری ایرانی‌ـ‌اسلامی و فناوری متاورس، موفق شد مدال طلای نوآوری مسابقات بین‌المللی EUROINVENT 2025 را برای ایران به ارمغان آورد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ پروژه متاورسی «آتابی» به‌عنوان نخستین سازه مفهومی دیجیتال با هویت معماری ایرانی‌ـ‌اسلامی، موفق شد مدال طلای نوآوری مسابقات بین‌المللی EUROINVENT 2025 را از آن خود کند. این رقابت جهانی با حضور ۹۷۰ طرح از ۶۵ کشور در شهر یاشی رومانی برگزار شد.

آتابی با تلفیق هوش مصنوعی، واقعیت مجازی، خدمات ابری و رابط‌های آواتاری، مدلی مفهومی از آموزش، تعامل و زندگی در جهان آینده را در قالب یک سازه دیجیتال معرفی می‌کند. ویژگی متمایز این پروژه، رویکرد فرهنگی آن به مقوله متاورس است؛ موضوعی که آن را از دیگر نمونه‌های جهانی متمایز کرده است.

دکتر اباذر کریمی پنابندانی، مدیر این پروژه و عضو کمیسیون هوش مصنوعی نصر کشور، با اشاره به اجرای کامل طرح توسط متخصصان ایرانی گفت:

 آتابی نماد نگاه فرهنگی ما به آینده است؛ آینده‌ای که ریشه در اصالت و معنا دارد.

وی افزود: 

اجرای پایلوت این پروژه در شهر وان ترکیه آغاز شده و انتظار می‌رود الگویی برای توسعه متاورس‌های بومی در کشورهای اسلامی باشد. این پروژه با حمایت‌های علمی و فنی از سوی دانشگاه تکنوفست و همکاری‌های مشترک ایران و ترکیه توسعه یافته است.

پروژه آتابی در دانشگاه تکنوفست توسط تیمی از متخصصان ایرانی طراحی و اجرا شده است. این پروژه نشان داد که بدون وابستگی به منابع خارجی هم می‌توان دستاوردهایی در سطح جهانی ارائه کرد. هر بخش از آتابی بادقت و بر پایه دانش و فناوری روز دنیا ساخته شده، اما در دل آن، معماری و مفاهیم فرهنگ ایرانی - اسلامی موج می‌زند.

درخشش آتابی در صحنه بین‌المللی، نمایانگر ظرفیت‌های علمی، فنی و فرهنگی ایران در مواجهه با فناوری‌های نوظهور است. کارشناسان معتقدند چنین پروژه‌هایی می‌تواند نقش ایران را در زیست‌بوم جهانی اقتصاد دیجیتال تقویت کند.

 

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.