about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اینتل قصد دارد با انویدیا رقابت کند

پس از سال‌ها شکست در قراردادهای هوش مصنوعی، اینتل قصد دارد با توسعه داخلی، انویدیا را به چالش بکشد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات اینتل در طول دهه گذشته، عدم موفقیت در به چالش کشیدن تسلط انویدیا در بازار روبه‌رشد تراشه‌های هوش مصنوعی بود.

 لیپ - بو تان (Lip-Bu Tan) در اولین کنفرانس خود به‌عنوان مدیرعامل جدید اینتل، اظهار امیدواری کرد و قول داد که این وضعیت را تغییر دهد.

 مدیرعامل جدید اینتل گفت: 

 تغییر وضعیت، یک راه‌حل سریع نیست. محصولات موجود اینتل را بررسی خواهیم کرد تا آنها را برای روندهای نوظهور در بازار هوش مصنوعی مانند رباتیک و عامل‌هایی که می‌توانند وظایف کاربران انسانی را انجام دهند، بهینه کنیم. این اقدام چالش‌برانگیز خواهد بود؛ زیرا انویدیا دیگر فقط تراشه نمی‌فروشد، بلکه کل مراکز داده، از تراشه‌ها گرفته تا کابل‌ها و کامپایلرهای نرم‌افزاری را می‌فروشد. اینتل رویکرد مشابهی را در پیش خواهد گرفت.

 تان در ادامه افزود: 

 ما یک رویکرد جامع برای تعریف مجدد سبد محصولات و بهینه‌سازی آن‌ها برای حجم کاری جدید و نوظهور هوش مصنوعی در پیش گرفته‌ایم. هدف ما تبدیل‌شدن به پلتفرم منتخب مشتریانمان است. این امر مستلزم آن است که ما به طور اساسی رویکرد طراحی و مهندسی خود را تکامل دهیم و نیازهای مشتریان خود را از قبل پیش‌بینی کنیم.

 از نظر تاریخی، رویکرد اینتل این بود که استارتاپ‌های هوش مصنوعی را به کار توسعه تراشه‌های جدید واگذار و سپس آنها را تصاحب کند. بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹، این شرکت مجموعه‌ای از شرکت‌های ترانه‌سازی Movidius، Mobileye، Nervana و Habana Labs را خریداری کرد که امیدوار بود به نفوذ آن در بازار هوش مصنوعی کمک کند.

 باب اودانل، تحلیلگر ارشد تحقیقات فناوری گفت: 

 اینتل سابقه طولانی در ساخت تراشه‌های مهم سیلیکونی دارد، بنابراین از دیدن تمرکز آنها بر توسعه داخلی برای بخش هوش مصنوعی تعجب نمی‌کنم. اگر آنها بتوانند مجموعه مناسبی از پشتیبانی نرم‌افزاری را برای کمک به‌سهولت استقرار این تراشه‌های جدید ایجاد کنند، شانسی خواهند داشت؛ اما این یک «اگر» بزرگ است.

 اما تحلیلگران دیگر اظهار داشتند که موقعیت غالب انویدیا، همراه با تلاش‌های شرکت‌های بزرگ محاسبات ابری مانند آمازون و گوگل برای ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی خود، فضای کمی برای ورود اینتل به بازار باقی می‌گذارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.