about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ایجاد مرکز کوانتومی در امارات

شرکت نورما قصد دارد با هدف حمایت از رشد هوش مصنوعی و امنیت سایبری، یک مرکز تحقیق و توسعه کوانتومی در امارات متحده عربی بسازد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت و محاسبات کوانتومی نورما (Norma) اعلام کرد که با شرکت سرمایه‌گذاری خاورمیانه‌ای الفردان ونچرز (Al Fardan Ventures) تفاهم‌نامه‌ای برای ایجاد یک مرکز تحقیق و توسعه محاسبات کوانتومی محلی امضا کرد.

این تفاهم‌نامه در نمایشگاه جهانی فناوری اطلاعات (WIS) امضا گردید که در ۲۵ آوریل امسال در «COEX» سئول برگزار شد. از طریق این توافق‌نامه، نورما و شرکت نوآوری و سرمایه‌گذاری الفردان ونچرز، مستقر در امارات متحده عربی، قصد دارند یک مرکز تحقیق و توسعه محاسبات کوانتومی پیشرفته در خاورمیانه ایجاد کنند تا فناوری‌های کوانتومی نسل بعدی را رهبری کنند. در ابتدا، هر 2 طرف از تقاضای رو به رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات در منطقه، به ویژه در هوش مصنوعی (AI)، زیرساخت‌های مرکز داده و محاسبات ابری، حمایت خواهند کرد. سپس آنها به گسترش تحقیق و توسعه و پشتیبانی فنی امنیت سایبری و محاسبات کوانتومی خواهند پرداخت.

کارشناسان معتقدند که این همکاری نشان دهنده تعهد مشترک قوی برای پیشبرد نوآوری‌های فناوری در خاورمیانه و کمک به رشد اقتصادی بلندمدت است. از طریق همکاری، 2 شرکت انتظار دارند فرصت‌هایی را در تحقیق و توسعه، تولید پیشرفته و توسعه استعدادها در منطقه ایجاد کنند. نورما قصد دارد در آینده نزدیک برای دیدار با مقامات عالی‌رتبه دولتی و رهبران صنعت و تسریع در اجرا، به خاورمیانه سفر کند.

هیونچول جونگ (Hyunchul Jung)، مدیرعامل نورما، اظهار داشت:

«خاورمیانه که به طور پویا در حال تحول است، یکی از مناطق اصلی در استراتژی جهانی نورما به شمار می‌رود. از طریق این همکاری با شرکت سرمایه‌گذاری الفردان، هدف ما آوردن فناوری در سطح جهانی به خاورمیانه و رهبری نوآوری کوانتومی است.»

محمد ابراهیم الفردان (Mohammed Ibrahim Al Fardan)، مدیرعامل الفردان، نیز توضیح داد:

«ما مفتخریم که از طریق همکاری با نورما، پایه فناوری قوی در خاورمیانه در زمینه‌های محاسبات کوانتومی، هوش مصنوعی، مراکز داده و امنیت سایبری ایجاد می‌کنیم. این همکاری نه تنها نیازهای فناوری امروز را برآورده می‌کند، بلکه خاورمیانه را به عنوان مرکزی برای زیرساخت‌های پیشرفته فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) قرار خواهد داد.»

نورما به طور فعال در حال پیگیری پشتیبانی فناوری و گسترش تجارت در محاسبات کوانتومی و امنیت کوانتومی در سراسر خاورمیانه است. در دسامبر 2024، این شرکت یک قرارداد صادراتی 18 میلیون دلاری با شرکت فناوری اطلاعات سعودی «Light Vision IT» برای تأمین رایانه‌های کوانتومی امضا کرد. در فوریه ۲۰۲۴، نورما با بخش علوم کامپیوتر و اطلاعات دانشگاه نفت و معادن ملک فهد (KFUPM) در عربستان سعودی برای تأمین پلتفرم Q خود، محیطی برای اجرا و پشتیبانی از برنامه‌های کوانتومی، همکاری کرد. در سال ۲۰۲۳ نیز با شرکت زیرساخت فناوری اطلاعات عربستان، «ITB»، در زمینه فناوری‌های رمزنگاری پساکوانتومی (PQC) همکاری کرد.
 

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.