about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان معتقدند که شرکت‌های اسرائیلی در نظر دارند تا پایان ماه اکتبر سال جاری اداره ملی سایبری را در مقدونیه شمالی و کوزوو ایجاد کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در پایان ماه اکتبر سال جاری، هیئتی متشکل از 8 شرکت امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از مقدونیه شمالی و کوزوو بازدید خواهند کرد تا ایجاد یک اداره ملی سایبری برای این کشورها را ترویج کنند.

این هیئت توسط «Improvate»، با مدیریت رونیت حسن هافمن (Ronit Hassin Hoffman) و ییگال اونا (Yigal Unna)، رئیس بخش سایبری شرکت و رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، رهبری می‌شود. شرکت‌های اسرائیلی شرکت کننده شامل «WISE-MON»، کِلا (KELA)، «BG PROTECT»، «TRIPLE P»، «FLOW-SEC»، «CYBECS» و «Realite Q» هستند.

به گزارش Improvate، این هیئت را وِلادو بوچاکوفسکی (Vlado Buchakovski)، نخست وزیر مقدونیه شمالی همراهی می‌کند و با استفان آندونوسکی (Stefan Andonovski)، وزیر جدید دیجیتال‌سازی، که اصلاحات امنیتی-فناوری با محوریت پروژه ایجاد اداره ملی سایبری اسرائیل را آغاز کرده، دیدار خواهد کرد. این هیئت همچنین با مقامات ارشد در بخش سایبری و زیرساخت هر 2 کشور تعامل خواهد داشت.

یگال اونا ادعا کرد :

«این مایه افتخار است که صنعت سایبری اسرائیل برای ایجاد سیستم‌های سایبری مقدونیه شمالی و کوزوو انتخاب شده است. اسرائیل به عنوان یک قدرت سایبری جهانی شناخته و توانایی‌های فراوان و دانش صنعت محلی ما به منبعی ارزشمند برای کشورهای متعدد در سراسر جهان و ابزار صادراتی قابل توجهی برای دولت اسرائیل تبدیل شده است.»

هافمن نیز اظهار داشت :

«ما در چند سال گذشته ارتباطات خود را در مقدونیه شمالی و کوزوو ایجاد کرده‌ایم. این یک امتیاز و افتخار بزرگ است که صنعت سایبری اسرائیل برای کمک به ایجاد سیستم‌های سایبری شمال مقدونیه و کوزوو انتخاب شده است.»

ایرینا نوزلین (Irina Nevzlin)، رئیس Improvate، در این خصوص مدعی شد که جهان شروع به شناخت قابلیت‌های سایبری استثنایی صنعت اسرائیل کرده است. وی ادامه داد که این قابلیت‌ها و تخصص گسترده در سطح جهانی شهرت یافته و بسیاری از کشورها و شرکت‌ها را به دنبال راهنمایی برای استقرار سیستم‌های دفاعی بر اساس این ثروت دانش و سال‌ها تجربه سوق داده است.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.