about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

«کیف استار» ( Kyivstar) اپراتور موبایل اوکراین توافقنامه ای با ایلان ماسک امضا کرده تا قابلیت ارتباط ماهواره ای direct-to-cell را فراهم کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از رویترز، دستگاه هایی که از سرویس direct-to-cell بهره می برند به ماهواره های مجهز به مودم تجهیز می شوند که مانند برج مخابراتی عمل می کنند و سیگنال های موبایل را از فضا به تلفن های هوشمند می فرستند.

پیش بینی می شود «کیف استار» سرویس های مذکور را با قابلیت ارسال پیام در سه ماهه آخر ۲۰۲۵ میلادی عرضه کند. این اپراتور سرویس های انتقال صوت و داده را در مراحل بعدی برای مشترکان عرضه خواهد کرد. البته اطلاعات مالی این توافقنامه نیز فاش نشده است.

استارلینک که به شرکت اسپیس ایکس تعلق دارد، ارتباط اینترنتی را برای ارتش این کشور فراهم می کند و نخستین مجموعه از ماهواره ها با قابلیت direct-to-cell را در اوایل سال جاری میلادی (۲۰۲۴) به مدار زمین فرستاد. این شرکت با تهیه کنندگان سرویس های مخابراتی در آمریکا و ۷ کشور دیگر از جمله ژاپن و نیوزلند قراردادهایی امضا کرده است.

قابلیت Direct to Cell، یکی از ویژگی‌های جدیدی است که استارلینک در نظر دارد ارائه دهد. با استفاده از این ویژگی، کاربران می‌توانند بدون نیاز به تجهیزات خاصی مانند آنتن یا دیش، مستقیماً از طریق گوشی‌های همراه خود به اینترنت ماهواره‌ای استارلینک متصل شوند.

منبع:

تازه ترین ها
تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

سرمایه‌گذاری
1405/08/02 - 14:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 34 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی Mave

استارت‌آپ امنیت سایبری هوش مصنوعی اسرائیلی «Mave» با ادعای خودکارسازی تشخیص تهدید، مبلغ ۳۴ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.

مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.