about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

وزیر انرژی ایالات متحده دستور داد تا قانونی را باهدف تسریع اتصال مراکز داده به شبکه‌های برق در نظر بگیرند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، کریس رایت، وزیر انرژی ایالات متحده این هفته به تنظیم‌کنندگان انرژی فدرال دستور داد تا قانونی را باهدف تسریع اتصال مراکز داده به شبکه‌های برق در نظر بگیرند.

رایت روز 23 اکتبر، قانونی را به کمیسیون تنظیم مقررات انرژی فدرال فرستاد که به مشتریان اجازه می دهد درخواست های مشترک بار و تولید مشترک را ارسال کنند. 

بخش انرژی اعلام کرد که این قانون زمان مطالعه و هزینه‌های بهبود شبکه و زمان لازم برای برق اضافی را کاهش می‌دهد. این قانون همچنین کمیسیون تنظیم مقررات انرژی فدرال (FERC) را وادار می‌کند تا بررسی کند که آیا بررسی پروژه‌های شبکه که گاهی سال‌ها طول می‌کشد، می‌تواند در 60 روز انجام شود یا خیر.

ازآنجایی‌که تقاضای برق ایالات متحده برای اولین‌بار در دو دهه اخیر در زمینه هوش مصنوعی افزایش می‌یابد، دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش است تا ظرفیت برق را، عمدتاً از سوخت فسیلی و نیروگاه‌های هسته‌ای و دسترسی به شبکه صنعت مرکز داده را افزایش دهد.

مؤسسه ادیسون الکتریک گفت:

 از تلاش رایت حمایت و این شبکه را تقویت می‌کنیم و هزینه‌های مشتریان را کاهش می‌دهیم.

یک فعال محیط‌زیست این اقدام را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد. کامدن وبر از گروه محیط‌زیست مرکز تنوع زیستی گفت: 

وادارکردن کمیسیون تنظیم انرژی فدرال (FERC) به تأیید سریع اتصال‌ها تنها در عرض ۶۰ روز، درحالی‌که دولت تعطیل است و ترامپ در حال ساخت یک سالن رقص ۳۰۰ میلیون‌دلاری در کاخ سفید است، نشان می‌دهد که دولت او تا چه حد از مردم عادی آمریکا فاصله دارد.

رایت همچنین از FERC خواست تا قانونی را برای حذف بار مجوزهای اولیه برق‌آبی در نظر بگیرد.

مالکوم وولف، رئیس و مدیرعامل انجمن ملی انرژی آبی، این حرکت رایت را تحسین کرد و گفت:

 این بر عهده FERC، دولت ترامپ و کنگره است که اطمینان حاصل کنند که اشخاص ثالث، مانند آژانس‌های منابع فدرال، مانع توسعه نیروگاه‌های آبی نمی‌شوند و در عوض رشد لازم آن را برای رویارویی با چالش‌های فعلی تقویت می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.