about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اعتصاب کارگران شرکت سامسونگ

کارگران شرکت سامسونگ در تاریخ 8 تا 10 جولای اعتصاب خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،مقامات اتحادیه کارگران شرکت سامسونگ در تاریخ 8 تا 10 جولای به دلیل عدم دریافت کامل حق و حقوق کارگران این شرکت فراخوان اعتصاب داده اند.

لی هیون کوک، نایب رئیس اتحادیه ملی سامسونگ اعلام کرد که اتحادیه در حال تعیین تعداد کارگرانی است که به اعتصاب خواهند پیوست.

لی هیون کوک گفت :

 اتحادیه خواهان یک سیستم شفاف تر برای پاداش و مرخصی است و از مدیران شرکت می خواهم که با کارگران درست رفتار کنند.

او در ادامه افزود :

هدف از اعتصاب ایجاد اختلال در تولید است و اگر شرکت به خواسته‌های ما توجهی نکند، دور دیگری از  اعتصاب ها شکل خواهد گرفت.

با این حال، تحلیلگران می‌گویند که بعید است که این اعتصاب تأثیر عمده‌ای بر تولید تراشه بگذارد، زیرا خط تولید تراشه در شرکت سامسونگ به صورت خودکار و مکانیکی صورت می گیرد.

کیم یانگ پانگ، محقق ارشد موسسه اقتصاد صنعتی و تجارت کره جنوبی گفت:

هر تاثیری بر روی تولید تراشه در نهایت به تعداد افرادی که در کارخانه‌های تراشه‌سازی کار می‌کنند و مدت زمان آن بستگی دارد.تولید تراشه نمی‌تواند با کارگران جایگزین ادامه یابد زیرا افرادی که با دستگاه‌های خودکار کار می‌کنند به دلیل تبحر در کار با دستگاه نمی توانند کنار گذاشته شوند.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.