about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت «Valve» اعلام کرد که در جریان حمله سایبری به شریک لجستیکی خود به نام «CEVA»، اطلاعات مشتریان فاش نشده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت آمریکایی والو (Valve) با عقب‌نشینی از هشدار خود به خریداران سخت‌افزار استیم (Steam) در اروپا، تأیید کرد که مهاجمانی که به شریک لجستیکی آن، «CEVA Logistics»، نفوذ کرده‌اند، به داده‌های شخصی آنها دسترسی نداشته‌اند.

والو در ایمیلی خطاب به خریداران آسیب‌دیده توضیح داد:

«در حالی که CEVA هنوز تحقیقات کامل خود را به پایان نرسانده است، متوجه شده‌ایم که این حمله محدود به زیرمجموعه‌ای از سیستم‌های آن بوده است. به طور خاص، سیستمی که سفارش سخت‌افزار استیم شما را پردازش می‌کرد، تحت تأثیر قرار نگرفته است. در حال حاضر هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که داده‌های شما در هیچ زمانی در طول این حادثه برای مهاجم قابل دسترسی بوده باشد. ما از تأخیر در تأیید این موضوع متاسفیم و از هرگونه سردرگمی یا هشداری که ناشی از اطلاع‌رسانی قبلی ما بود، عذرخواهی می‌کنیم.»

ماه گذشته، این توسعه‌دهنده و ناشر بازی‌های ویدیویی آمریکایی به مشتریان سخت‌افزار استیم در اروپا هشدار داد که داده‌های آنها به طور بالقوه در یک حمله سایبری به شریک حمل و نقل آن، CEVA Logistics، در معرض خطر قرار گرفته است.

این اطلاعات شامل نام، آدرس، اطلاعات تماس و سابقه سفارش بود. هیچ رمز عبور، اطلاعات پرداخت یا کدهای «Steam Guard» در این حادثه دخیل نبود.

به کاربران آسیب‌دیده توصیه شد که در مورد هرگونه فعالیت مشکوک از سوی کلاهبرداران هوشیار باشند. CEVA Logistics یک شرکت لجستیک و زنجیره تأمین جهانی با بیش از ۱۳۰۰ شعبه در سراسر جهان است. این شرکت بیش از 110 هزار کارمند استخدام کرده و سال گذشته بیش از ۱۸.۳ میلیارد دلار درآمد داشته است.

در ماه اوت سال جاری، چندین کسب‌وکار به مشتریان خود هشدار دادند که احتمالاً اطلاعات شخصی آنها در یک حادثه امنیتی در CEVA Logistics به سرقت رفته است، از جمله فروشگاه هلندی «De Bijenkorf»، خرده‌فروش آنلاین «bol»، باشگاه فوتبال آژاکس، مؤسسه مالی «ING»، فروشگاه زنجیره‌ای عینک‌سازی «Ace & Tate» و فروشگاه «Pokémon Center».

CEVA Logistics اخیراً کشف کرد که اطلاعات شخصی کارمندان فعلی و سابق نیز به سرقت رفته است، مانند کارت شناسایی، شماره تأمین اجتماعی، اطلاعات بانکی، اطلاعات خانوادگی، اطلاعات حقوق و سوابق غیبت.
 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/06/26 - 11:15- هوش مصنوعي

مشارکت آذربایجان و آلمان در حوزه هوش مصنوعی

کشورهای آذربایجان و آلمان پیرامون گسترش همکاری‌ها در حوزه هوش مصنوعی گفتگو کردند.

آغاز
1405/06/26 - 11:10- هوش مصنوعي

آغاز چالش‌های هوش مصنوعی برای آژانس داده اسپانیا

آژانس حفاظت از داده‌های اسپانیا نخستین گزارش مربوط به نشت داده‌ها با استفاده از هوش مصنوعی را در این کشور دریافت کرد.

آنتروپیک
1405/06/26 - 11:01- آمریکا

آنتروپیک و گام تازه در واکاوی داده‌های مالی

شرکت آنتروپیک قصد دارد به کلود (Claude) امکان تحلیل حساب بانکی و داده‌های مالی را بدهد.