about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اتخاذ قوانین جدید سایبری در کرواسی

کارشناسان معتقدند که کرواسی به تنهایی تا حدی قوانین سایبری جدیدی را برای نهادهای حیاتی اتخاذ کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کرواسی تاکنون به طور رسمی به کمیسیون اروپا درباره انتقال جزئی قوانین امنیت سایبری اتحادیه اروپا که برای محافظت از نهادهای حیاتی مانند انرژی، حمل و نقل، بانک، آب و زیرساخت‌های دیجیتال در برابر حوادث بزرگ طراحی شده، اطلاع داده است.

قوانین ملی اجرای دستورالعمل امنیت شبکه و اطلاعات 2 (NIS2) باید تا 17 اکتبر سال جاری در تمام کشورهای اتحادیه اروپا پس از تصویب آن در سال 2022 اعمال شود.

برخی دیگر از کشورها از جمله بلژیک، فنلاند و هلند روند رایزنی را آغاز کرده‌اند. قانونگذاران فرانسوی نیز کار مقدماتی را برای انتقال این قانون شروع کرده‌اند.

کمیسیون اروپا NIS 2 را با هدف همگامی با افزایش دیجیتالی شدن و چشم‌انداز تهدید امنیت سایبری در حال تحول پیشنهاد کرد. به گفته یکی از سخنگویان اجرایی اتحادیه اروپا، اولین دستورالعمل ارائه شده در سال 2016 نتوانست انعطاف سایبری کسب و کارهای فعال در اتحادیه اروپا را بهبود بخشد و پاسخ مشترک به بحران را ترویج نکرد.

NIS 1 با هدف تقویت انعطاف‌پذیری شبکه و سیستم‌های اطلاعاتی در سراسر اروپا در برابر خطرات امنیت سایبری است. شرکت‌ها باید در صورت بروز حوادثی که باعث اختلالات جدی عملیاتی می‌شود، اطلاع دهند، ظرف 24 ساعت اخطار داده و ظرف 72 ساعت گزارش حادثه را تحویل دهند.

طبق مطالعه‌ شرکت فناوری اطلاعاتی سیسکو (Cisco)، نشان داد که 69 درصد از کسب‌وکارهای اروپایی انتظار دارند طی 2 سال آینده توسط یک حمله سایبری مختل شوند و 49 درصد آنها در 12 ماه گذشته یک حادثه را تجربه کرده‌اند. علاوه بر این، تنها 3 درصد از حفاظت‌های امنیت سایبری درجه‌بندی کامل دارند تا در برابر یک چشم‌انداز تهدید در حال تحول مقاوم باشند.

براساس نظرسنجی انجام شده در ژانویه و فوریه سال جاری، حدود 22 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که به توانایی خود برای انعطاف پذیر ماندن با تکامل چشم‌انداز امنیت سایبری بسیار مطمئن هستند.

روبرتو ویولا (Roberto Viola)، مدیر کل واحد دیجیتال کمیسیون هفته گذشته اظهار داشت که سرمایه‌گذاری‌های امنیت سایبری طبق دستور کمیسیون بعدی باید 2 برابر شود تا از انعطاف‌پذیری بلوک در برابر حملات اطمینان حاصل شود. در دسامبر گذشته، کمیسیون 214 میلیون یورو را برای سال 2024 برای امنیت سایبری در نظر گرفت تا انعطاف‌پذیری جمعی اتحادیه در برابر تهدیدات سایبری را بهبود بخشد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.