اتهام آمریکا علیه چهار ایرانی به دلیل هدف قرار دادن پیمانکاران دفاعی
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این اقدامات در بحبوحه تنشها در خاورمیانه پس از رد و بدل شدن حملات رژیم صهیونیستی و ایران علیه یکدیگر در اوایل ماه جاری اعلام شد که این نگرانیها را افزایش داد که تضاد بین دو دشمن دیرینه ممکن است در فضای سایبری گسترش یابد.
وزارت دادگستری آمریکا، اتهاماتی را علیه چهار شهروند ایرانی که گفته می شود برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران - فرماندهی الکترونیک سایبری کار می کردند، اعلام کرد.
این آژانس قبلاً کیفرخواستی را علیه یکی از افرادی که نامش امروز فاش شد، منتشر کرده بود.
به گفته وزارت دادگستری، قربانیان این گروه «پیمانکاران دفاعی درجه اول» بودند که از وزارت دفاع و همچنین یک شرکت حسابداری مستقر در نیویورک و یک شرکت مهمانداری مستقر در نیویورک، مجوزهای امنیتی دریافت کردند.
مریک گارلند، دادستان کل آمریکا در بیانیه ای گفت:
گفته می شود که این متهمان در یک کمپین هکری هماهنگ و چند ساله از ایران شرکت داشته اند که بیش از ده ها شرکت آمریکایی و وزارت خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا را هدف قرار داده است.
این آژانس بیان کرد که وزارت خزانهداری همچنین این افراد را تحریم کرده است، از جمله رضا کاظمی فر رحمان را که در آزمایش عملیاتی بدافزارهایی که قصد هدف قرار دادن جویندگان کار با تمرکز بر کهنهسربازان ارتش را داشت، مشارکت داشته است.
اسامی بقیه افراد نیز حسین هارونی، کمیل برادران سلمانی و علیرضا شفیع ناسا هستند.
او قبلاً در یک کمپین فیشینگ نیزه ای یا اسپیرفیشینگ (spearphishing) شرکت داشته که چندین نهاد آمریکایی از جمله وزارت خزانه داری را هدف قرار می داده است.
این دومین دسته از تحریم ها در سال جاری علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
در ماه فوریه، وزارت خزانهداری شش مقام دولتی را متهم به ارتباط با حملات سایبری علیه زیرساختهای حیاتی در ایالات متحده کرد.
وزارت خزانهداری روز سهشنبه همچنین شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک را که قبلاً با نام محک رایانهافزار شناخته میشد، به اتهام فعالیت بهعنوان یک جبهه برای تجهیزات نظامی ایران و به دلیل ارتباط با عوامل متعدد تهدید، از جمله تورتویز شل (Tortoiseshell)، یک گروه هکری فعال، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری همچنین ادعا کرد که دومین شرکت تحریم شده، داده افزار آرمان نیز از طرف سپاه درگیر کمپین های مخرب سایبری بوده است.