about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

سازمان ملل متحد از اولین ارزیابی علمی جهانی هوش مصنوعی استقبال کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، سازمان ملل متحد از انتشار اولین ارزیابی علمی مستقل جهانی از هوش مصنوعی استقبال کرده و آن را به‌عنوان تلاشی برجسته برای ارزیابی فرصت‌ها، خطرات و تأثیرات اجتماعی این فناوری در حوزه‌های مختلف توصیف کرده است.

 این گزارش که توسط یک هیئت متخصص بین‌المللی ۴۰ نفره تهیه شده است، تأثیر هوش مصنوعی را بر مراقبت‌های بهداشتی، آموزش، اقتصاد، امنیت، حقوق بشر و حکومت‌داری بررسی می‌کند. این گزارش پیشرفت‌های سریع در زمینه‌هایی مانند تحقیقات پزشکی و بهره‌وری را برجسته می‌کند و درعین‌حال نسبت به نگرانی‌های فزاینده در مورد ایمنی، نابرابری و شکاف‌های نظارتی هشدار می‌دهد.

 آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، گفت: 

 این ارزیابی شکی در مورد تأثیر دگرگون‌کننده هوش مصنوعی باقی نمی‌گذارد و من از دولت‌ها می‌خواهم که بدون تأخیر چارچوب‌های حکومتی را تقویت کنند. مزایای هوش مصنوعی بدون اقدامات هماهنگ بین‌المللی به طور عادلانه به اشتراک گذاشته نخواهد شد.

 کارشناسان همچنین هشدار دادند که قابلیت‌های هوش مصنوعی سریع‌تر از درک علمی و ظرفیت نظارتی در حال پیشرفت هستند. درحالی‌که هوش مصنوعی می‌تواند پیشرفت را در بخش‌های مختلف تسریع کند، کارشناسان نسبت به خطرات فزاینده‌ای از جمله اطلاعات نادرست، تهدیدات امنیت سایبری، اختلال در بازار کار و دسترسی نابرابر به این فناوری هشدار دادند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.