about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پارلمان اروپا استفاده از هوش مصنوعی روی دستگاه‌های سازمانی خود را ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از دیگ‌واچ، در پی نگرانی‌های فزاینده پیرامون امنیت داده‌ها و ریسک‌های مربوط به حفاظت از اطلاعات شخصی، پارلمان اروپا اعلام کرده است که قابلیت‌های هوش مصنوعی تعبیه‌شده در دستگاه‌های خود را غیرفعال خواهد کرد. این تصمیم به‌ویژه بر روی تبلت‌های استفاده‌شده توسط کارکنان و نمایندگان تاثیر می‌گذارد.بر اساس گزارش‌ها، این تغییر به‌دلیل نگرانی‌ها درباره خطرات احتمالی دسترسی به اطلاعات حساس و محافظت‌نشده در سیستم‌های هوش مصنوعی اتخاذ شده است. پارلمان اروپا اعلام کرده که در حال ارزیابی چگونگی استفاده از هوش مصنوعی به‌طور ایمن در آینده است.تصمیم پارلمان اروپا در حالی اتخاذ می‌شود که دیگر نهادهای دولتی و سازمان‌ها در سراسر جهان همچنان به دنبال راهکارهایی برای استفاده مسئولانه از فناوری‌های پیشرفته هستند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
محاکمه‌‌ی
1405/06/29 - 21:27- هوش مصنوعي

محاکمه‌‌ی سیستم‌های جنگی اسرائیل در مستند نازا

فیلم نازا سیستم‌های هوش مصنوعی زمان جنگ رژیم صهیونیستی را به محاکمه کشاند.

ارزیابی
1405/06/29 - 20:26- آسیا

ارزیابی وضعیت امنیت سایبری در مناطق مختلف آذربایجان

انجمن سازمان‌های امنیت سایبری آذربایجان وضعیت امنیت سایبری در مناطق مختلف را طی یک نظرسنجی ارزیابی کرد.

ترامپ
1405/06/29 - 19:14- آمریکا

ترامپ به دنبال تشکیل «نیروی هوش مصنوعی»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرده است که دولتش قصد دارد یک نیروی هوش مصنوعی تشکیل دهد و یک مقام ارشد را به‌عنوان «تزار هوش مصنوعی» منصوب کند؛ اقدامی که در بحبوحه افزایش نگرانی‌ها درباره پیامدها و خطرات فناوری هوش مصنوعی مطرح شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.