about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بنابر یک گزارش جدید، ۴۳ دولت در سراسر جهان به دلیل سخنان آنلاین شهروندان، به آن‌ها حمله کرده یا آن‌ها را کشته‌اند و ۲۵ دولت دسترسی به اینترنت را در دوره‌های انتخاباتی قطع کرده‌اند.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش منتشر شده توسط سازمان آمریکایی فریدم هاوس (Freedom House) که در روز چهارشنبه منتشر شد، کاربران اینترنت در حداقل ۵۶ کشور به دلیل دیدگاه‌های سیاسی، مذهبی و اجتماعی خود دستگیر شده‌اند.

این سازمان که ترویج‌دهنده ارزش‌های دموکراتیک است، از سال ۲۰۰۹ گزارش‌هایی درباره ارزیابی آزادی‌های اینترنتی منتشر کرده و اعلام کرده که این آزادی‌ها برای چهاردهمین سال متوالی در سال ۲۰۲۴ کاهش یافته‌اند.

فریدم هاوس برای تهیه این گزارش، عملکرد ۷۲ کشور را که ۸۷٪ از کاربران اینترنت جهانی را شامل می‌شود، ارزیابی کرد و دریافت که بیش از هر زمان دیگری کشورها به کاربران اینترنت آسیب فیزیکی وارد کرده‌اند.

این گزارش همچنین به مشکل سانسور و اطلاعات نادرست مرتبط با انتخابات اشاره دارد و اعلام کرده که حداقل ۲۵ کشور از ۴۱ کشوری که انتخابات برگزار کرده‌اند، دسترسی به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی را قطع یا سایت‌های حاوی محتوای سیاسی، اجتماعی و مذهبی را مسدود کرده‌اند.

در حداقل ۲۱ کشور از این ۴۱ کشور، گزارش شده که مفسران حامی دولت حاکم با دستکاری محتوای آنلاین سعی در تأثیرگذاری بر نتایج انتخابات یا ایجاد بی‌اعتمادی کرده‌اند.

این گزارش می‌گوید که روزنامه‌نگاران و محققان مستقل به دلیل دخالت دولت و کاهش ابزارهای موجود از سوی پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی، نتوانستند به‌طور مؤثر درباره این مشکل گزارش دهند.

الی فانک، مدیر پژوهش فناوری و دموکراسی در فریدم هاوس، بیان کرد:

هر سال آزادی بیان آنلاین در سراسر جهان محدودتر می‌شود، بدون توجه به اینکه کشورها آزاد، نیمه‌آزاد یا غیرآزاد باشند. این حقی است که به طور مداوم تحت حمله قرار می‌گیرد.

او افزود که دولت‌ها ابزارهای پیچیده‌تری برای محدود کردن آزادی‌های آنلاین پیدا کرده‌اند، از جمله استفاده از نظارت و سانسور که ردیابی آن‌ها دشوارتر است.

فانک همچنین به پیمان جدید مقابله با جرایم سایبری سازمان ملل اشاره کرد و آن را تهدیدی برای آزادی بیان آنلاین دانست و گفت که فریدم هاوس از کشورها خواسته است که جلوی تصویب آن را بگیرند.

گزارش عنوان می‌کند که حمایت از حقوق بشر آنلاین در ۲۷ کشور از ۷۲ کشور مورد مطالعه کاهش یافته و قرقیزستان، آذربایجان، بلاروس، عراق و زیمبابوه بیشترین کاهش را داشته‌اند.

بر اساس این گزارش، میانمار و چین کمترین میزان آزادی دیجیتال را در جهان دارند و دلیل این وضعیت، سرکوب صدای مخالفان توسط حکومت نظامی حاکم بر میانمار عنوان شده است.

بسیاری از کمپین‌های سیاسی در انتخابات بزرگ طی دوره زمانی گزارش از هوش مصنوعی مولد (Generative AI) استفاده کرده و در برخی موارد، عوامل مخرب از این فناوری برای انتشار اطلاعات نادرست بهره بردند.

این گزارش اضافه کرده که این فناوری به سختی قابل تشخیص است و همین موضوع تلاش‌ها برای مطالعه استفاده از آن را پیچیده کرده است.

این گزارش شامل توصیه‌هایی برای سیاست‌گذاران و شرکت‌های فناوری است که شامل موارد زیر است:

- ترویج آزادی اطلاعات و بیان از طریق ارائه دسترسی به خدمات اینترنتی و پلتفرم‌های دیجیتال، به‌ویژه در فصل‌های انتخاباتی یا در زمان‌های بحرانی.

- حمایت از اکوسیستم آنلاین باکیفیت با پشتیبانی از رسانه‌های محلی و ارائه آموزش‌های مدنی.

- سرمایه‌گذاری بیشتر در اعتماد و امنیت، و همچنین استخدام کارشناسان حقوق بشر برای هر کشوری که این شرکت‌ها در آن فعالیت می‌کنند.

- حفاظت جدی در برابر فناوری‌های نظارتی و استانداردسازی رمزگذاری انتها به انتها.

- برخورد با اینترنت آزاد و باز به‌عنوان یک نهاد دموکراتیک و هماهنگی با دیگر دموکراسی‌ها برای تقویت آزادی‌های اینترنتی در سطح جهانی.
 

منبع:

تازه ترین ها

گرفتاری جدید شرکت مِتا در برزیل

برزیل به شرکت مِتا ۷۲ ساعت فرصت داد تا تغییرات برنامه راستی‌آزمایی را توضیح دهد.

حمایت
1403/10/22 - 15:51- هوش مصنوعي

حمایت مجریان ضد انحصار آمریکا از ایلان ماسک

مجریان ضد انحصار آمریکا از استدلال ایلان ماسک در شکایت از اوپن اِی آی حمایت می‌کنند.

عرضه
1403/10/22 - 14:01- آسیا

عرضه دوربین‌های دارای فناوری پیشرفته در اراضی اشغالی

شرکت «Next Vision» متعلق به رژیم صهیونیستی آماده عرضه دوربین‌های 12 میلیون دلاری به مشتریان فعلی شد.