about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

پلتفرم اسنپ چت ۴۱۵ هزار حساب کاربری را براساس قانون ممنوعیت شبکه های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال مسدود کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان , به نقل از ای اف پی، این شرکت با بیان این امر هشدار داد برخی کاربران جوان ممکن است فناوری احراز سن را دور بزنند.

این شبکه اجتماعی از مقامات استرالیایی خواست فروشگاه های اپلیکیشن را به عنوان یک اقدام امنیتی اضافی وادار به کنترل سن کاربران کنند پلتفرم های اجتماعی از جمله اسنپ چت، متا، تیک تاک و یوتیوب براساس قانون استرالیا که از ۱۰ دسامبر ۲۰۲۵ میلادی اجرا شده نباید به کاربران زیر سن قانونی اجازه دهند حساب کاربری داشته باشند.

شرکت ها در صورت عدم اتخاذ گام هایی برای پیروی از این قانون با جریمه ای ۳۴ میلیون دلاری روبرو خواهند شد.

رگولاتور آنلاین eSafty استرالیا ماه گذشته اعلام کرد شرکت های بزرگ فناوری تا آن تاریخ ۴.۷ میلیون حساب را مسدود کرده اند که نتیجه ای قابل توجه است. اسنپ چت اعلام کرده تا پایان ژانویه ۲۰۲۶ میلادی ۴۱۵ هزار حساب کاربری در این کشور را که به افراد زیر ۱۶ سال تعلق داشته، مسدود یا غیرفعال کرده است. در بیانیه این شرکت آمده است: ما به مسدود کردن روزانه حساب های بیشتر ادامه می دهیم.

با این وجود شبکه اجتماعی مذکور اذعان کرد قانون استرالیا شکاف های بزرگی دارد و فناوری تخمین سن فقط در بازه سنی دوتا سه سال دقیق کار می کند. در بیانیه اسنپ چت آمده است: این امر در عمل به معنای آن است که برخی افراد زیر ۱۶ سال احتمالا بتوانند اقدامات حفاظتی را دور بزنند و از سوی دیگر برخی کاربران بالای ۱۶ سال نیز ممکن است دسترسی خود را از دست بدهند.

پیش از اسنپ چت، مارک زاکربرگ مدیر ارشد اجرایی متا نیز از دولت استرالیا خواسته بود فروشگاه های اپلیکیشن را ملزم به کنترل سن کاربران قبل از دانلود اپ ها کند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.