about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

پلیس دبی در نظر دارد امنیت، ترافیک و آگاهی سایبری را در میان ساکنان فیلیپینی ارتقا ‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ساکنان فیلیپینی در دبی در نشستی که توسط پلیس دبی برای درک بهتر قوانین راهنمایی و رانندگی، خدمات امنیت عمومی موجود و راه‌های محافظت از خود در برابر کلاهبرداری‌ها و جرایم سایبری برگزار شده بود، شرکت کردند.

حدود ۱۵۰ نفر از اعضای جامعه فیلیپینی به رهبری مارفورد ام. آنجلس (H.E. Marford M. Angeles)، کنسول کل فیلیپین در دبی و امارات شمالی، در این نشست شرکت کردند و از آنها خواسته شد تا اطلاعاتی را که آموخته‌اند با دیگران در جامعه خود به اشتراک بگذارند.

در این نشست که در باشگاه افسران پلیس دبی در الجداف برگزار شد، چندین افسر و مقام پلیس دبی از جمله طارق هلال السویدی (Tariq Hilal Al Suwaidi)، معاون اداره تحقیقات جنایی در امور عملیات؛ و عبدالرحمن شرف (Abdulrahman Sharaf)، مدیر مرکز بین‌المللی حمایا در اداره کل مبارزه با مواد مخدر، نیز حضور داشتند.

هدف از این جلسه، آگاه‌سازی و توانمندسازی جامعه فیلیپینی، که اکنون بیش از یک میلیون نفر در امارات متحده عربی دارند و حدود 700 هزار نفر از آنها در دبی زندگی می‌کنند، با ارائه راهنمایی‌های عملی برای کمک به ساکنان در جهت گذراندن زندگی روزمره با خیال راحت و با اطمینان بود.

السویدی گفت:

«هدف ما ارتقای حس مسئولیت مشترک و تقویت اعتماد بین پلیس و جامعه است. امنیت فقط مربوط به اجرای قانون نیست؛ بلکه مربوط به آگاهی، همکاری و مشارکت است. وقتی ساکنان قانون را درک و بدانند چگونه به خدمات پلیس دسترسی پیدا کنند، همه ما می‌توانیم در ایجاد جامعه‌ای امن‌تر و پایدارتر مشارکت کنیم.»

برنامه‌ها و پلتفرم‌های آنلاین

در طول سمینار، شرکت‌کنندگان با خدمات دیجیتال، از جمله اپلیکیشن هوشمند پلیس دبی و وب‌سایت رسمی آن و همچنین پلتفرم «eCrime Hub» آشنا شدند که اطلاعاتی در مورد کلاهبرداری‌های آنلاین و جرایم سایبری ارائه می‌دهد. آنها همچنین در مورد خطرات سوء مصرف مواد مخدر، قوانین ایمنی ترافیک و خدمات حفاظتی برای زنان و کودکان اطلاعات کسب کردند.

مأموران همچنین به ساکنان یادآوری کردند که فقط در موارد اضطراری با شماره 999 و برای موارد غیر فوری با شماره 901 تماس بگیرند. آنها همچنین سرویس «چشم پلیس» را توضیح دادند که به ساکنان اجازه می‌دهد فعالیت‌های مشکوک را مستقیماً به مقامات گزارش دهند.

این انجمن با یک بحث آزاد به پایان رسید که در طی آن شرکت‌کنندگان سوالاتی پرسیدند و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

پلیس دبی اعلام کرد که قصد دارد رویدادهای آگاهی‌بخشی مشابهی را برای سایر جوامع در دبی برگزار کند تا امنیت عمومی و درک متقابل را تقویت کند.

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.