ارتباط هک تی موبایل با نفوذهای چین در شبکههای مخابراتی
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شرکت تی موبایل (T-Mobile) در بیانیهای که با تک کرانچ (TechCrunch) به اشتراک گذاشته، اعلام کرد:
ما به دقت این حمله گسترده در سطح صنعت را زیر نظر داریم و در حال حاضر، سیستمها و دادههای تی موبایل به طور قابلتوجهی تحت تأثیر قرار نگرفتهاند و هیچ مدرکی مبنی بر تأثیر بر اطلاعات مشتریان نداریم.
وال استریت ژورنال اولین رسانهای بود که خبر نفوذ به تی موبایل را منتشر کرد و به منابعی اشاره کرد که با این کمپین هدف قرار دادن غولهای مخابراتی آشنا بودند.
سخنگوی تی موبایل که نامش فاش نشد، از بیان اینکه آیا شرکت ابزارهای فنی لازم مانند گزارشها را برای تعیین دسترسی یا سرقت احتمالی دادههای مشتریان دارد یا خیر، خودداری کرد.
این سخنگو گزارش وال استریت ژورنال را رد نکرد.
تی موبایل جدیدترین شرکت مخابراتی است که در هفتههای اخیر اعلام شده به دنبال یک سری حملات سایبری مورد نفوذ قرار گرفته است.
این حملات شامل شرکتهایی مانند ای تی اند تی (AT&T)، ورایزن (Verizon) و لومن (Lumen) که قبلاً به نام سنچری لینک (CenturyLink) شناخته میشد میشود.
این هکها توسط گروهی از هکرهای وابسته به دولت چین که به نام طوفان نمک یا سالت تایفون (Salt Typhoon) شناخته میشوند، انجام شده است.
این گروه سیستمهای شنود مکالماتی را که شرکتهای تلفن و اینترنت آمریکا براساس قانونی ۳۰ ساله ملزم به ارائه دسترسی به دادههای مشتریان برای دولت هستند، هدف قرار دادهاند.
این هفته، اف بی آی (FBI) و آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا (CISA) به صورت عمومی صنعت مخابرات را از حملات مرتبط آگاه کردند و چین را به انجام یک کمپین گسترده و قابلتوجه جاسوسی سایبری متهم کردند که هدف آن دسترسی به سوابق مکالمات و پیامکهای مقامات بلندپایه آمریکایی، از جمله نامزدهای ریاستجمهوری، بوده است.
بر اساس گزارش تک کرانچ، این نهمین حمله سایبری شناخته شده به تی موبایل در سالهای اخیر است.
جدیدترین نفوذ به تی موبایل در سال ۲۰۲۳ رخ داد که منجر به سرقت اطلاعات شخصی ۳۷ میلیون مشتری شد.