about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت مخابراتی تی موبایل آمریکا در جریان یک حمله گسترده سایبری به شرکت‌های مخابراتی و اینترنتی آمریکا و بین‌المللی طی ماه‌های اخیر مورد هک قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شرکت تی موبایل (T-Mobile) در بیانیه‌ای که با تک کرانچ (TechCrunch) به اشتراک گذاشته، اعلام کرد:

ما به دقت این حمله گسترده در سطح صنعت را زیر نظر داریم و در حال حاضر، سیستم‌ها و داده‌های تی موبایل به طور قابل‌توجهی تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند و هیچ مدرکی مبنی بر تأثیر بر اطلاعات مشتریان نداریم.

وال استریت ژورنال اولین رسانه‌ای بود که خبر نفوذ به تی موبایل را منتشر کرد و به منابعی اشاره کرد که با این کمپین هدف قرار دادن غول‌های مخابراتی آشنا بودند.

سخنگوی تی موبایل که نامش فاش نشد، از بیان اینکه آیا شرکت ابزارهای فنی لازم مانند گزارش‌ها را برای تعیین دسترسی یا سرقت احتمالی داده‌های مشتریان دارد یا خیر، خودداری کرد.

این سخنگو گزارش وال استریت ژورنال را رد نکرد.

تی موبایل جدیدترین شرکت مخابراتی است که در هفته‌های اخیر اعلام شده به دنبال یک سری حملات سایبری مورد نفوذ قرار گرفته است.

این حملات شامل شرکت‌هایی مانند ای تی اند تی (AT&T)، ورایزن (Verizon) و لومن (Lumen) که قبلاً به نام سنچری لینک (CenturyLink) شناخته می‌شد می‌شود.

این هک‌ها توسط گروهی از هکرهای وابسته به دولت چین که به نام طوفان نمک یا سالت تایفون (Salt Typhoon) شناخته می‌شوند، انجام شده است.

این گروه سیستم‌های شنود مکالماتی را که شرکت‌های تلفن و اینترنت آمریکا براساس قانونی ۳۰ ساله ملزم به ارائه دسترسی به داده‌های مشتریان برای دولت هستند، هدف قرار داده‌اند.

این هفته، اف بی آی (FBI) و آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا (CISA) به صورت عمومی صنعت مخابرات را از حملات مرتبط آگاه کردند و چین را به انجام یک کمپین گسترده و قابل‌توجه جاسوسی سایبری متهم کردند که هدف آن دسترسی به سوابق مکالمات و پیامک‌های مقامات بلندپایه آمریکایی، از جمله نامزدهای ریاست‌جمهوری، بوده است.

بر اساس گزارش تک کرانچ، این نهمین حمله سایبری شناخته شده به تی موبایل در سال‌های اخیر است.

جدیدترین نفوذ به تی موبایل در سال ۲۰۲۳ رخ داد که منجر به سرقت اطلاعات شخصی ۳۷ میلیون مشتری شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.