ارائه محصولات متنوع امنیت سایبری در شرکتهای فناوری اطلاعات پاکستان
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ فاطمه خواجه (Shaza Fatima Khawaja)، وزیر فناوری اطلاعات و مخابرات پاکستان گفت که شرکتهای فناوری اطلاعات این کشور طیف متنوعی از محصولات و خدمات از توسعه نرمافزار و امنیت سایبری تا هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل دادهها را ارائه میدهند.
او در حین سخنرانی در مجمع اقتصاد دیجیتال یوروآسیا پاکستان عنوان کرد :
«این قابلیتها مکمل نقاط قوت همتایان جهانی ما است و راه را برای همکاری گسترده هموار میکند.»
وی افزود که چین پیشرفتهای چشمگیری در زمینه هوش مصنوعی، کلان داده، محاسبات ابری و فناوری 5G داشته است؛ طرح «کمربند و جاده» و پروژه «مسیر دیجیتالی ابریشم» نشانههای روشنی از تعهد کشور به ساختن جهانی متصل و پیشرفته از نظر فناوری بودند.
بایگه ژائو (Baige Zhao)، نایب رئیس کمیته روابط خارجی دوازدهمین کنگره ملی خلق، اظهار داشت که پاکستان و چین در حال افزایش همکاری در فناوریهای دیجیتال هستند.
او تصریح کرد :
«پاکستان دارای مزیتهای جغرافیایی و جمعیت جوان است، پاکستان آینده اقتصاد دیجیتال است.»
معروف علی شاهانی (Maroof Ali Shahani)، مدیر اجرایی سایبر نت در پاکستان گفت که پس از همکاری با علیبابا، با استفاده از سیستم پرداخت پاکستان از تمامی خدمات در چین برخوردار بوده است.
بحثها درمورد استفاده از فناوریهای پیشرفته، تقویت زیرساختهای دیجیتال و تقویت نوآوری برای هدایت رشد اقتصادی متمرکز بود.
این رویداد بر اهمیت استراتژیک تحول دیجیتال و تقویت روابط بین سهامداران اوراسیا و پاکستان تأکید کرد.
شرکتهای چینی و پاکستانی در کنفرانس جهانی اقتصاد دیجیتال (GDEC) 2024 مجموعهای از یادداشتهای تفاهم (MoUs) را امضا کردند.
این توافقنامهها با هدف تقویت همکاریهای فناوری و نوآوری، بر تعمیق روابط اقتصادی بین 2 کشور و تعهد مشترک آنها برای ایجاد تحول دیجیتال تأکید میکند.
انتظار میرود این مشارکتها از فناوریهای پیشرفته استفاده کنند، زیرساختهای دیجیتال را تقویت و راههای جدیدی را برای رشد اقتصادی در هر دو کشور باز کنند.