about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت با قراردادی 60 میلیون دلاری با یک کشور اروپایی عضو ناتو فناوری ضدپهپاد خود را ارائه خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت دفاعی اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) قراردادی به ارزش تقریبی 60 میلیون دلار برای تأمین ضد سیستم‌های هوایی بدون سرنشین چندلایه (C-UAS) به یک کشور اروپایی عضو ناتو منعقد کرد. این قرارداد در یک دوره 3 ساله اجرا می‌شود.

طبق این قرارداد، سیستم‌های البیت راه‌حل ماژولار ضدپهپاد «ReDrone» خود را ارائه خواهد کرد. سیستم ReDrone شامل رادار پیشرفته «DAiR» سیستم‌های البیت، حسگرهای اطلاعات سیگنال (SIGINT)، اقدامات متقابل جنگ الکترونیک (EW) و محموله‌های روز/شب الکترواپتیکال (EO) است. این اجزا با هم یک تصویر هوایی یکپارچه پیشرفته و قابلیت‌های حمله الکترونیکی پیشرفته را ارائه می‌دهند.

سیستم‌های البیت اعلام کرد که راه‌حل ReDrone عملکردهایی را ارائه می‌دهد که از حسگرهای فعال و غیرفعال معمولی پیشی می‌گیرد و امکان شناسایی و مکان‌یابی سریع پهپادهای متعدد را در کانال‌های ارتباطی مختلف در منطقه حفاظت شده فراهم می‌کند. این سیستم می‌تواند پهپادهای دشمن را شناسایی، مکان‌یابی، ردیابی و خنثی کند که به طور مؤثر در روز و شب در محیط‌های شهری و روستایی و تحت شرایط آب و هوایی مختلف عمل می‌کند.

این راه‌حل در پیکربندی‌های ثابت و متحرک موجود است که می‌تواند روی سکوهای خودرو نصب شود تا انعطاف‌پذیری عملیاتی را افزایش دهد. علاوه بر این، دارای قابلیت‌های پیشرفته فرماندهی، کنترل، ارتباطات، رایانه و اطلاعات (C4I) برای مدیریت جامع مأموریت است.

اورِن ساباگ (Oren Sabag)، مدیرکل اطلاعات، نظارت، اکتساب هدف و شناسایی و جنگ الکترونیک (ISTAR & EW) سیستم‌های البیت، اظهار داشت:

«این قرارداد که در میان تهدید فزاینده سیستم‌های هوایی بدون سرنشین منعقد شد، به دنبال یک سری قراردادها در زمینه ضدپهپاد است. ما مفتخریم که یکی دیگر از کشورهای عضو ناتو انتخاب شده است. راه‌حل ما، که استحکام و اثربخشی سیستم ما را بیشتر نشان می‌دهد، مبتنی بر قابلیت‌های پیشرفته ما در فناوری‌های جنگ الکترونیک، اطلاعات سیگنال، رادار و مشاهده میدانی است.»

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.