about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ارائه برق ارزان به غول‌های فناوری چین

چین به غول‌های فناوری خود، برق ارزان برای تقویت تراشه‌های هوش مصنوعی داخلی ارائه می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، چین به غول‌های فناوری خود، برق ارزان برای تقویت تراشه‌های هوش مصنوعی داخلی ارائه می‌دهد.

به نقل از افراد آگاه، چین یارانه‌های انرژی را برای برخی از بزرگ‌ترین مراکز داده این کشور تا نصف کاهش داده است.

دولت‌های محلی مشوق‌هایی را برای کمک به غول‌های فناوری چینی؛ مانند بایت دنس (ByteDance)، علی‌بابا (Alibaba) و تنسنت (Tencent) پس از ممنوعیت خرید تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا که با هزینه‌های بالاتر برق مواجه شده‌اند، افزایش داده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اعلام کرد که پیشرفته‌ترین تراشه‌های انویدیا، برای شرکت‌های آمریکایی محفوظ و از دسترس چین و سایر کشورها خارج خواهد ماند.

احتمال فروش هر نسخه‌ای از تراشه‌های بلک‌ول به شرکت‌های چینی، انتقاد تندروهای آمریکایی در واشنگتن را برانگیخته است. آن‌ها نگران‌اند این فناوری، قابلیت‌های نظامی چین را بیش از حد افزایش دهد و توسعه هوش مصنوعی آن را تسریع کند.

اظهارات ترامپ نشان می‌دهد که او ممکن است محدودیت‌های سخت‌گیرانه‌تری نسبت به آنچه مقامات آمریکایی قبلاً اعلام کرده بودند، در مورد تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفته آمریکایی اعمال کند و چین و احتمالاً سایر نقاط جهان را از دسترسی به پیچیده‌ترین نیمه‌رساناها منع کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.