about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ارائه برق ارزان به غول‌های فناوری چین

چین به غول‌های فناوری خود، برق ارزان برای تقویت تراشه‌های هوش مصنوعی داخلی ارائه می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، چین به غول‌های فناوری خود، برق ارزان برای تقویت تراشه‌های هوش مصنوعی داخلی ارائه می‌دهد.

به نقل از افراد آگاه، چین یارانه‌های انرژی را برای برخی از بزرگ‌ترین مراکز داده این کشور تا نصف کاهش داده است.

دولت‌های محلی مشوق‌هایی را برای کمک به غول‌های فناوری چینی؛ مانند بایت دنس (ByteDance)، علی‌بابا (Alibaba) و تنسنت (Tencent) پس از ممنوعیت خرید تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا که با هزینه‌های بالاتر برق مواجه شده‌اند، افزایش داده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اعلام کرد که پیشرفته‌ترین تراشه‌های انویدیا، برای شرکت‌های آمریکایی محفوظ و از دسترس چین و سایر کشورها خارج خواهد ماند.

احتمال فروش هر نسخه‌ای از تراشه‌های بلک‌ول به شرکت‌های چینی، انتقاد تندروهای آمریکایی در واشنگتن را برانگیخته است. آن‌ها نگران‌اند این فناوری، قابلیت‌های نظامی چین را بیش از حد افزایش دهد و توسعه هوش مصنوعی آن را تسریع کند.

اظهارات ترامپ نشان می‌دهد که او ممکن است محدودیت‌های سخت‌گیرانه‌تری نسبت به آنچه مقامات آمریکایی قبلاً اعلام کرده بودند، در مورد تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفته آمریکایی اعمال کند و چین و احتمالاً سایر نقاط جهان را از دسترسی به پیچیده‌ترین نیمه‌رساناها منع کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.