about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

رئیس مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد جنگ شناختی و عملیات روانی در شبکه‌های اجتماعی به سلاح جدید قدرت‌ها تبدیل شده و نتانیاهو نیز اعتراف کرده است که «شبکه‌های اجتماعی مهم‌ترین سلاح ما در جنگ سایبری‌اند».

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، سید محمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی پیش از ظهر امروز سه شنبه (6 آبان 1404) طی سخنانی در همایش تخصصی پدافند سایبری گفت: ادبیات امنیت سایبری به تازگی در کشور فراگیر شده که به میزان توسعه این ادبیات، کاهش آسیب پذیری محقق شده و مسیر را برای تقویت امنیت مردم در فضای مجازی هموار خواهد شد.وی با اشاره به این که در دسته بندی و اسناد بین المللی در کنار سه حوزه دریایی، هوایی و زمینی برای جنگ، دو حوزه فضایی و سایبری نیز اضافه شده است، افزود: برای جنگ سایبری در دنیا چهار شیوه طراحی شده که روش اول حملات سایبری است و خوشبختانه آحاد مردم با آن آشنا هستند و دوره های آمادگی خوبی در این مرحله برای مقابله با آن طراحی شده و باید کمک کنیم تا این روند تقویت شود.آقامیری با بیان اینکه بیمه سایبری به ایجاد جریان ملی در این حوزه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: بهره مندی اطلاعاتی از سایبر برای اهداف نظامی، شیوه دوم جنگ سایبری است که در دنیا در حال توسعه بوده و طبق آن اهداف نظامی، جنبه اطلاعاتی و امنیتی پیدا کرده اند چرا که به دنبال بیشترین آسیب با کمترین هزینه از طریق نقطه زنی هستند.دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: تسلیحات سایبری مثل تروجان ها، نوع سوم جنگ سایبری هستند که براساس آن ابزارها به عنوان سلاح، وارد میدان شده و اقدام به تخریب می کنند.

آقامیری با اشاره به این که شیوه چهارم به تازگی در دنیا گسترش یافته و در ماه های گذشته در سطح جهانی به آن پرداخته شده است، گفت: استفاده از جنگ شناختی و عملیات روانی از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی روش چهارم است که درباره اهمیت پرداختن به آن، اخیرا نخست وزیر رژیم ملعون صهیونیستی اقرار کرده که سلاح جدید ما که از سایر سلاح هایمان در حوزه سایبر مهم تر است، شبکه های اجتماعی هستند.رئیس مرکز ملی فضای مجازی در خصوص اهمیت پاسخ به اینکه از منظر امنیت سایبری سازوکار پدافندی در برابر این جنگ چیست و باید چه اقداماتی صورت گیرد که کمترین آسیب به زندگی مردم عزیزم وارده شده و استحکام داخلی حفظ شود، تصریح کرد: با توجه به این که آشنایی و اهمیت شناخت امنیت سایبری به آرامی در حال فراگیری در جامعه است، باید این مهم با ابعاد مختلف برای مردم تشریح شده و دانش و آگاهی عمومی در این حوزه ارتقاء یابد.وی افزود: هیچ ایرانی طرفدار انتشار و تزریق اخبار منفی و حس ناامیدی در کشورش نیست و اگر برای آگاهی بخشی جامعه برنامه ریزی درستی صورت گیرد، شاهد تقویت این حوزه با اتحاد مردمی خواهیم بود.آقامیری گفت: خوشبختانه مردم ایران، همراه و متحد هستند و با یکپارچگی آنها تا امروز توانستیم در برابر مهاجمان بایستیم.رئیس مرکز ملی فضای مجازی با تاکید بر اینکه وظیفه مسئولان ایجاد سازوکار برای تقویت این حوزه و حفظ این یکپارچگی است، اعلام کرد: در بررسی هایی که اخیرا توسط یک شرکت دانش بنیان در خصوص جنگ تحمیلی ۱۲ روزه انجام شده، مشخص شد که روحیه جمعی خوبی در این دوره شکل گرفته و در آحاد مردم نگاه مثبت، جریان داشته است و این برخلاف تصویرهای غیر واقعی بود که در آن دوره زمانی در برخی سکوهای خارجی منتشر می شد.

آقامیری با بیان این که اتحاد مردمی و علاقه به حفظ امنیت، ارزشمندترین نیرو برای کشورهاست، گفت: حکمرانی قانونمند در فضای مجازی، امنیت روانی مردم در این حوزه و پیوست های امنیتی، اصول جدی ما هستند؛ همه کشورها هم همین اصول را دارند و به دنبال اجرای آن رفته اند و ما هم باید با افزایش آگاهی و حفظ آرامش مردم و اجرای این اصول، از این نوع جنگ با قدرت و استحکام گذر کنیم.وی در پایان تاکید کرد: دشمن به دنبال شکستن اتحاد ماست و باید دست به دست و با همراهی هم، این مسیر را پشت سر بگذاریم و الگویی برای همه ملت ها شویم.گفتنی است؛ در انتهای این رویداد دکتر آقامیری به همراه سردار جلالی رئیس پدافند غیرعامل کشور از روند برگزاری المپیک فناوری حوزه امنیت سایبری و شرکت های دانش بنیان فعال در این حوزه بازدید کردند.

منبع:

تازه ترین ها
عدم
1405/07/15 - 22:09- آمریکا

عدم رضایت آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ در زمینه خطرات هوش مصنوعی

اکثر رأی‌دهندگان آمریکایی معتقدند ترامپ و کنگره خطرات هوش مصنوعی را جدی نمی‌گیرند.

بازداشت
1405/07/15 - 21:37- اروپا

بازداشت دو برادر به ظن سرقت تصاویر ۱۷ هزار زن و دختر

فرانسه دو برادر را به ظن اداره وب‌سایتی حاوی تصاویر برهنه ۱۷ هزار زن و دختر بازداشت کرد.

رونمایی
1405/07/15 - 20:34- سایرفناوری ها

رونمایی از لپ‌تاپ مجهز به هوش مصنوعی مایکروسافت و انویدیا

مدیران عامل مایکروسافت و انویدیا طی رویدادی در سان‌فرانسیسکو از لپ‌تاپ جدید مجهز به هوش مصنوعی رونمایی خواهند کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.