about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته آژانس آنتی تراست روسیه، اپل ۱.۲ میلیارد روبل (۱۳.۶ میلیون دلار) جریمه به روسیه پرداخت کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، این جریمه برای سواستفاده شرکت از موقعیت برتر خود در بازار پرداخت در اپلیکیشن وضع شده بود.

اپل که به درخواست ها برای اظهار نظر پاسخی نداده قبلا با رای FAS درباره ارجحیت دادن محصولاتش بر رقبا در سیستم عامل iOS مخالفت کرده بود.

سرویس فدرال آنتی مونوپولی روسیه (FAS)اعلام کرد اپل در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۴ میلادی جریمه را پرداخت کرده و این مبلغ به بودجه فدرال کشور منتقل شده است. در فوریه ۲۰۲۳ میلادی FAS اعلام کرد اپل ۱۲.۱ میلیون دلار جریمه آنتی تراست مربوط به یک پرونده دیگر پرداخت کرده است. در آن پرونده اپل به سواستفاده از قدرت خود در بازار اپلیکیشن های موبایل متهم شده بود.

طی چند سال اخیر روسیه با مدیران شرکت های فناوری بزرگ چالش داشته است. یکی از دلایل این امر نیز انتشار محتوای غیرقانونی و ناتوانی شرکت ها برای ذخیره داده ها داخل کشور بوده است. این در حالی است که از زمان آغاز درگیری های روسیه و اوکراین این تنش ها بیشتر شده است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.