about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش پژوهشگران، شبکه‌های رباتی حامی روسیه، ضد اتحادیه اروپا و ضد ناتو، در تلاش‌اند تا پیش از دور دوم انتخابات ریاست جمهوری کرواسی در روز یکشنبه، افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این شبکه‌ها مشغول ستایش رئیس‌جمهور فعلی، زوران میلانوویچ، هستند که در دور اول انتخابات در ماه دسامبر با کسب ۴۹.۰۹ درصد آرا به‌طور اندکی از کسب اکثریت لازم برای پیروزی بازماند.

رقیب اصلی او، دراگان پریموراک، با تنها ۱۹.۳۵ درصد آرا فاصله زیادی از میلانوویچ داشت.

با توجه به نتایج دور اول، انتظار می‌رود میلانوویچ به‌طور مشروع دور دوم را برنده شود.

به گفته پژوهشگران مستقل کرواسی که با مرکز تاب‌آوری اطلاعات همکاری دارند و یافته‌هایشان توسط محققان این مرکز تأیید شده است، پیام‌های شبکه‌های حساب‌های غیرواقعی در حال تأثیرگذاری بر گفتگوها در پلتفرم‌هایی نظیر ایکس (توییتر سابق)، فیسبوک، ردیت، تیک‌تاک، تلگرام و وب‌سایت‌های خبری هستند.

این پژوهشگران برای حفظ امنیت خود خواستار ناشناس ماندن شدند.

به گفته این پژوهشگران، حساب‌هایی که شبیه ربات به نظر می‌رسند و تصاویری از دولت روسیه و هشتگ‌های مرتبط را در پروفایل خود دارند، محتوای حامی میلانوویچ را تقویت کرده و پیام‌های ضد اتحادیه اروپا و ضد ناتو منتشر می‌کنند.

این حساب‌ها میلانوویچ را به‌عنوان یک نامزد ضد ناتو تحسین می‌کنند، که این موضوع بازتابی از ستایش او توسط رسانه‌های همسو با روسیه و انتقادات پریموراک است.

میلانوویچ، که به‌عنوان رئیس‌جمهور، رئیس تشریفاتی کشور و فرمانده کل نیروهای مسلح نیز است، اما جزو قوه اجرایی نبوده و هیچ اختیاری در خصوص مأموریت‌های ناتو ندارد و بارها به دلیل اظهاراتش مبنی بر اینکه کشورش از اوکراین پیش از حمله روسیه در سال ۲۰۲۲ حمایت نخواهد کرد و مقصر دانستن غرب در این درگیری، مورد انتقاد قرار گرفته است.

کرواسی عضو ناتو و اتحادیه اروپاست و میلانوویچ در دوران نخست‌وزیری خود در سال ۲۰۱۳ عضویت این کشور در اتحادیه اروپا را رسمی کرد.

با این حال، او نخست‌وزیر فعلی کشور را به‌عنوان «عروسک خیمه‌شب‌بازی» بروکسل مورد انتقاد قرار داده است.

نخست‌وزیر فعلی کرواسی، آندری پلنکوویچ، که از پریموراک حمایت کرده و از میلانوویچ انتقاد کرده، اما به دلیل اتهامات فساد علیه ۳۰ عضو کابینه‌اش برای جلب حمایت کروات‌ها تلاش می‌کند، هشدار داده که یک دوره دیگر ریاست‌جمهوری میلانوویچ، کرواسی را به سمت روسیه سوق خواهد داد.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.